⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Galaxy S10 Lite Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Galaxy S10 Lite Reparation

Er din Galaxy S10 Lite gået i stykker?

Bestil din reparation her hos Telerepair.

Vores garvede teknikere har håndteret og repareret Samsung Galaxy-telefoner i årevis. Vi ved præcis, hvordan skaderne bliver dannet – og hvad vi skal gøre for at fikse dem. Vi bruger kun de bedste reservedele, og reparationen er ofte overstået inden for en time.

Alle reparationer udføres i butikker og kommer med en prisgaranti.

Bestil tid her på siden og aflever din mobil i din valgte butik. Du finder os overalt i Hovedstaden og i store dele af Nordsjælland.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 2.299,00 kr 1.549,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Er din Galaxy S10 Lite gået i stykker?

Bestil din reparation her hos Telerepair.

Vores garvede teknikere har håndteret og repareret Samsung Galaxy-telefoner i årevis. Vi ved præcis, hvordan skaderne bliver dannet – og hvad vi skal gøre for at fikse dem. Vi bruger kun de bedste reservedele, og reparationen er ofte overstået inden for en time.

Alle reparationer udføres i butikker og kommer med en prisgaranti.

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Samsung Galaxy S10 Lite er et let og kompakt mobil, der giver dig mange af de samme funktioner og fordele, du finder i en almindelig S110 – til en væsentlig bedre pris.

S10 Lite blev lanceret i begyndelsen af februar 2020 og er en mere prisbevidst udgave af Samsungs premium-range mobiltelefoner. Mange af komponenterne er de samme. Den har et solidt batteri på 4.500 mAh, tre kameraer og et Super AMOLED-skærm på hele 6,7”.

Ulig den normale S10, er stellet til Lite-modellen dog lavet i plastik. Det er derfor også lidt mere skrøbeligt end de dyrere modeller.

Har du tabt og ødelagt din Galaxy S10 Lite? Få den repareret på næsten ingen tid hos Telerepair

Hos Telerepair kan du få en fuld reparation af din Galaxy S10 Lite – uanset skaden. 

Vi har mange års erfaring med reparation af Samsung-telefoner. Det betyder, at vi kan udbedre enhver fejl eller skade, der kan være opstået. De mest udbredte reparationer og udskiftninger af komponenter tager under en time. Det betyder, at du i mange tilfælde ikke behøver forlade butikken, før reparation er overstået.

Vi gør vores bedste for at give dig den bedste kundeservice. Det gælder både for din oplevelse i butikken og det endelige resultat. Vi bruger kun de bedste reservedele – heriblandt også Samsungs egne komponenter.

Alle reparationer er dækket af vores prisgaranti. Det vil sige, at du ikke skal betale to gange for samme reparation. Hvis fejlen eller skaden har hængt ved, reparerer vi din telefon igen helt gratis.

Vi har butikker overalt i Hovedstaden og store dele af Sjælland.