⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Galaxy S6 Edge Plus Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

Galaxy S6 Edge Plus Reparation
Telerepair har specialiseret sig i Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparation, hvorfor vi med høj sandsynlighed kan udføre den reparation, du leder efter. Vi har stor erfaring med at reparere Samsung Galaxy S6 Edge Plus, så der er stort set ingen grænser for, hvilke reparationer vi kan tilbyde. I dag er det nemt at bestille reparationer til Samsung Galaxy S6 Edge Plus, da man kan bestille den nødvendige reparation på nettet. Det kan du gøre via vores hjemmeside.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 1.699,00 kr 949,00 kr

 • 499,00 kr Gratis

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
Telerepair har specialiseret sig i Samsung Galaxy S6 Edge Plus reparation, hvorfor vi med høj sandsynlighed kan udføre den reparation, du leder efter. Vi har stor erfaring med at reparere Samsung Galaxy S6 Edge Plus, så der er stort set ingen grænser for, hvilke reparationer vi kan tilbyde. I dag er det nemt at bestille reparationer til Samsung Galaxy S6 Edge Plus, da man kan bestille den nødvendige reparation på nettet. Det kan du gøre via vores hjemmeside.
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Samsung Galaxy S6 Edge Plus blev i 2015 Samsungs førende smartphone, da den kombinerede det nye ‘Edge’-design med det bedste hardware, som virksomheden havde adgang til på det tidspunkt. Resultatet var en smartphone, som ligesom de andre S6-modeller endelig kunne konkurrere med markedets bedste.

Blandt de interne forandringer var en større hukommelse i form af 4GB RAM i stedet for de øvrige S6-modellers 3GB, mens nye features og indstillinger gjorde det endnu lettere at tage billeder, der så professionelle ud.

De eksterne ændringer var dog nemmest at få øje på. Samsung Galaxy S6 Edge Plus er markant større end dens yngre søskende, og med edge-designet går skærmen helt ud til kanterne af fronten, hvor de buer i en glidende overgang til mobilens side. Resultatet er et display, der virker endnu større end det er, og som er glimrende til for eksempelvis at se videoer, film og serier på.

Desværre har Samsung Galaxy S6 Edge Plus, ligesom de øvrige S6-modeller, problemer med batteriet - man skal være forsigtig, hvis mobilen skal holde til en hel dags forbrug. Til gengæld introducerede den trådløs opladning, hvilket gør det nemt at sætte den hurtigt til, hvis man er på farten.

Stor erfaring på Samsung Galaxy S6 Edge Plus Reparation

Vi tilbyder selvfølgelig reparation af din Samsung Galaxy S6 Edge Plus, hvis du oplever problemer med en af dens mange fede dele. Du er således velkommen til at levere den i en af vores fysiske butikker, mens du også kan springe køen over ved at booke en reparationstid på vores hjemmeside. Her er det også muligt at kontakte vores kundeservice med eventuelle spørgsmål.