OnePlus Reparation

OnePlus 3 - Udskiftning af skærm

 • Autoriseret personale
 • 2 års garanti
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Er din skærm kommet ud for et uheld? Vi hos Telerepair er klar til at hjælpe! Vi kan med vores kompetente team af teknikere give dig en hurtig, nem og sikker reparation af din One Plus 3 skærm. Vi har en høje succesrate, tilfredse kunder og mange års erfaring indenfor branchen, så du kan trygt overlade din telefon til os.

Det eneste du skal gøre er, at indlevere din telefon i en af vores butikker, eller ved at sende den til os via posten. Når vi modtager din enhed, vil vores teknikkere gennemgå den og sammen med en eventuel fejlbeskrivelse fra dig udarbejde en diagnose – herefter modtager du et tilbud så du kan spares for unødvendige udgifter. Ønsker du at tage i mod tilbuddet, vil vores teknikker lave en komplet gennemgang af din One Plus 3, så den også bliver renset for blandt andet støv. Ønsker du ikke at tage i mod tilbuddet, samler vi din telefon igen, og du får den tilbage i samme tilsand som ved indleveringstidspunktet.

Da vi benytter markedets bedste kvalitetsreservedele kan vi almindeligvis tilbyde dig 24 måneder reklamationsret på dit skærmskift på din One Plus 3. Dette sikrer dig en god og sikker reparation af din OnePlus 3 skærm så du altid kan få hjælp hurtigt, sikkert og billigt samtidig med at du er fuldtud tryg hos os. Du er også velkommen til at komme ind i en af vores tre butikker i København, hvor vi oftest vil have mulighed for at lave en reparation imens du venter.