⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

OnePlus Reparation

OnePlus One - Udskiftning af skærm

OnePlus One - Udskiftning af skærm
 • Autoriseret personale
 • 2 års garanti
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Hos Telerepair har vi og vores teknikere mange års erfaring inden for reparations- og telekommunikationsfeltet. Vi har en høj succesrate og mange tilfredse kunder, hvilket gør os til dit sikre valg, når det kommer til reparation af din One Plus. Hvis du er uheldig og har beskadiget din skærm, kan vi tilbyde dig en hurtig, nem og sikker løsning. Ved fx et skærmskift kan du indlevere du din One Plus, ved enten at sende den eller komme forbi en af vores butikker. Efter indleveringen vil vores teknikere lave en gennemgang af hele enheden, og diagnosticere fejlene. Dette gør vi så vi kan skåne dig for unødvendig udgifter. Under reparationen laver vores teknikere også en komplet gennemgang af enheden så den bliver renset, for blandt andet støv og snavs.

Vi går efter at give dig den bedste kunde- og service oplevelse, og kan ved de fleste reparationer have din enhed færdig på 15-60 min. Vi bruger kvalitetsreservedele, hvilket blandt andet gør, at vi kan give 24 måneders reklamationsret når du får foretaget fx et skærmskift hos os. Vi er også altid klar til at hjælpe i vores kundeservice, hvis du ønsker yderligere vejledning eller råd omkring hvilken type reparation som ville passe godt til dig og din One Plus. Vi har ligeledes tre butikker i København, hvor vi også er klar til at hjælpe, og hvor vi kan udføre de fleste reparationer, imens du venter i butikken.