⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

OnePlus Reparation

OnePlus Two - Udskiftning af skærm

OnePlus Two - Udskiftning af skærm
 • Autoriseret personale
 • 2 års garanti
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Når det kommer til vejledning og reparation af din One Plus 2 er Telerepair altid dit sikre valg. Vi og vores teknikere er gennem mange års erfaring, høje succesrater og tilfredse kunde, kompetente til at stå for reparationen af din One Plus 2. Så har du været uheldig og lavet skader på din skærm, kan vi hurtigt, sikkert og nemt hjælpe dig med at blive tilgængelig igen. Du skal blot indlevere din enhed og derefter klarer vi resten. Ved indlevering af din telefon laver vores teknikere en vurdering og stiller en diagnose. Ud fra denne vil vi give dig et tilbud, som du så kan vælge til eller fra. Ønsker du ikke tilbuddet alligevel, samler vi din One Plus 2 igen, og du får den udleveret i samme stand som ved indleveringen. Ønsker du at tage imod tilbuddet, vil vores teknikkere lave en komplet gennemgang af din telefon, så den også bliver renset for blandt andet støv.

Vi benytter kvalitetsreservedele og kan tilbyde dig 24 måneders reklamationsret. Dette er netop din sikkerhed for en god og sikker reparation af din One Plus 2. Da vi ønsker, at du skal have den bedste service- og kundeoplevelse gør vi vores absolut bedste for, at reparere din enhed hurtigst muligt. Vi kan almindeligvis udføre fx et skærmskift på 15-60 minutter.

Vi har tre butikker i København og her er du naturligvis altid velkommen til at komme ind og få et tilbud. Her kan vi oftest ordne de fleste reparationer imens du venter i butikken. Du er også velkommen til at ringe til vores kundeservice eller sende os en mail, hvis du ønsker yderligere vejledning eller har flere spørgsmål.