Reparation af iPhone, iPad, Samsung, Sony m.v.

Professionelt personale
Professionelt personale

Erfarene teknikere med mange års erfaring.

Over 20.000 reparationer
Over 20.000 reparationer

+20.000 enheder er gået igennem os.

2 års garanti på alt
12 mdr. garanti på alt

Vi giver dig altid 12 mdrs. garanti.

Reparation af skærme, batteri og andre dele på iPhone, Samsung, HTC, Sony og andre mærker i København

Telerepair har specialiseret sig i iPhone reparation, hvilket du kan drage nytte af, hvis din enhed er gået i stykker. Vores dygtige reparatører kan reparere langt de fleste smartphones og tablets, så vi kan med høj sandsynlighed også hjælpe dig. For reparation 

Butikker i Vesterbro, Østerbro og Frederiksberg i København

Hos Telerepair har vi 4 butikker placeret lokalt i København, så du altid har et reparationscenter tæt på hånden. Vi er på VesterbroØsterbroKøbenhavn K samt Frederiksberg.

Eksperter i iPhone reparation - Vi reparerer alle mærker hurtigt

Telerepair.dk præsenterer dig for en ny og revolutionerende måde at bestille reparationer på. Det hele foregår på nettet, hvor du nemt kan finde den ønskede reparation. Vi reparerer glædeligt de mest almindelige mærker bestående af nedenstående:

 • Apple (iPhone)
 • Samsung
 • Sony
 • Nokia
 • LG
 • HTC
 • OnePlus

Ejer du en smartphone eller tablet fra en af ovenstående mærker, så kan vi med sikkerhed hjælpe dig godt videre. På vores hjemmeside kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilke reparationer vi tilbyder dig og alle andre danske forbrugere.

Landsdækkende reparationsservice med mange års erfaring

Telerepair er ikke blot én af mange reparatører. Vi kan præsentere danske forbrugere for kompetencer og erfaring, som de færreste reparatører kan matche. Vi har allieret os med de dygtigste reparatører, som vil tage sig godt af din smartphone eller tablet.

Vores landsdækkende reparationsservice er henvendt til dig, der er bosat et vilkårligt sted i landet. Ydermere kan du glæde dig over, at vores reparationsservice er henvendt til såvel privat som erhverv. Vi ønsker at servicere enhver kunde, da alle skal have mulighed for at bestille professionelle og billige reparationer på nettet.

Vores faste reparatører er kendetegnede ved, at de er uddannede, effektive og servicemindede, hvilket er med til at sikre en god oplevelse hver eneste gang.

Nem bestilling af reparationer på iPhone, iPad, Samsung, Sony og andre mærker

Telerepair.dk giver dig en unik mulighed for at bestille reparationer på nettet – uanset tid og sted. Har du fundet din enhed, og har du valgt den pågældende skade, kan du klikke dig videre til bestilling og betaling med det samme. Det er en meget simpel proces, som har til hensigt at spare dig for både tid og besvær i hverdagen. Den simple bestillingsproces kan forklares således:

 1. Find din enhed
 2. Vælg den pågældende skade (ødelagt skærm, defekt mikrofon, defekt knap e.l.)
 3. Gå til kassen
 4. Indtast dine personoplysninger
 5. Betal for reparationen
 6. Send din enhed med posten

Ovenstående trin er de eneste, du skal følge, når du skal bestille en reparation. I det øjeblik vi modtager din bestilling, sørger vi for, at du modtager en returkurvet, så du kan sende din enhed ind til os. Herfra kan du læne dig tilbage og stole trygt på, at vi klarer reparationen. Vi benytter os udelukkende af de bedste reservedele og reparationsudstyr til at udføre reparationer.

Vi reparerer telefoner og tablets med garanti

Telerepair yder garanti på samtlige reparationer, så du kan bestille reparationer med ro i sjælen. Vi kan stå inde for alle de reparationer, vi udfører, hvorfor vi mener, at du fortjener en god garantiordning. Er du mod forventning ikke helt tilfreds med den udførte reparation, skal du være mere end velkommen til at kontakte os med henblik på at finde en løsning.

Vi er professionelle og perfektionistiske i vores arbejde, hvorfor kun de bedste resultater er gode nok. Det bør være med til at bekræfte dig i, hvorfor vi er de rigtige til at hjælpe dig.  

Sublim kundeservice – Vi samler på tilfredse kunder

Mobil reparation er vores kernekompetence, men vi mestrer også kundeservice på et professionelt plan. Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på alle hverdage. Vi er tilgængelige på såvel telefon som mail, hvor vi med glæde vil hjælpe dig.

Er du endnu ikke overbevist, kan du læse nogle af de mange positive kundeanmeldelser, der er blevet skrevet og udgivet gennem tiden. Vi lever og ånder for vores kunder – og vil derfor aldrig gå på kompromis med hverken kvalitet eller kundeservice.