Huawei Reparation

Professionelt personale
Professionelt personale

Erfarene teknikere med mange års erfaring.

Over 20.000 reparationer
Over 20.000 reparationer

+20.000 enheder er gået igennem os.

2 års garanti på alt
12 mdr. garanti på alt

Vi giver dig altid 12 mdrs. garanti.

Telerepair er en dansk reparationsservice som tilbyder Huawai reparationer til Danmarks bedste pris. Vi reparerer de fleste typer Huawai-telefoner og kan almindeligvis være behjælpelig med de fleste slags reparationer. Vi har mange års erfaring indenfor reparationer af blandt andet Huawai-smartphones og har derfor tilegnet de bedst mulige kompetencer indenfor området. Vores tekniker har over 10 års erfaringer på reparationsområdet og er derfor de meste egnede til at hjælpe din skadede enhed på bedste vis så den hurtigt kan tages i brug igen – netop således din hverdag og kommunikationen med omverden ikke går i stå blot fordi din elskede Huawai er gået i stykker.
Uanset om det er et batteri eller en højtaler som driller eller hvis skærmen er gået i stykker fordi du har været uheldigt at tabe din enhed, så hjælper vi dig altid gerne. Så snart vi har modtaget din enhed vil vores kompetente teknikere fejlvurdere den med udgangspunkt i en komplet diagnose-gennemgang af telefonen samt eventuel vedlagte papirer med en fejlbeskrivelse fra dig. Efter en endt diagnose er vores almindelige procedure altid, at vi kontakter dig med henblik på et tilbud som du skal godkende, førend vi fortsætter med at reparere på din enhed – såfremt du ikke ønsker tilbuddet samler vi blot din Huawai telefon igen og du får den retur i samme tilstand.

Ved de fleste tilfælde er det skærmbrud og ituslåede LCD’er som skal udskiftes hvilket er en reparation vi på de fleste Huawai modeller kan ordne på omkring 30-60 minutter. Er det dog et batteri der trænger til en udskiftning ordner vi også det på kort tid og såfremt du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring hvad den bedste reparationsløsning er for dig og din enhed så står vi altid klar til at hjælpe dig i vores kundeservice.

Du har også mulighed for at komme forbi en af vores tre butikker som er placeret rundt omkring i hele København – her kan vi ved de fleste reparationer endda hjælpe dig imens du bare venter i butikken.