Huawei P9 Lite Reparation

Huawei P9 Lite Reparation
Huawei P9 Lite er en af Huawei’ nyeste smartphone-modeller og vi hos Telerepair ved hvor stor en betydning ens telefon har for dig der bruger din Huawei hverdag og til næsten al ting. Måske har du været uheldig og har tabt din telefon således skærmen er blevet ødelagt eller den er kortsluttet af uforståelige årsager og vil simpelthen ikke tænde mere? Vi hos Telerepair er altid klar til at hjælpe dig og vil på bedste vis reparere, diagnosticere samt fejlsøge din enhed effektivt, hurtigst og til en af Danmarks bedste reparationspriser på en Huawei P9 Lite.

Fordele hos os

  • 2 dages levering
  • Betaling med det samme
  • Gratis returkuvert
  • 24 mdrs. reklamation
  • 6 måneders garanti på alt
  • Overtagelse af Apple Garanti
  • 5 års erfaring
Professionelt personale
Professionelt personale

Erfarene teknikere med mange års erfaring.

Over 20.000 reparationer
Over 20.000 reparationer

+20.000 enheder er gået igennem os.

2 års garanti på alt
12 mdr. garanti på alt

Vi giver dig altid 12 mdrs. garanti.

Vi har med over 10 år på banen samlet et af Danmarks dygtigste reparatør-team med de absolut bedste og mest kvalificerede teknikere som hurtigt, effektivt og på bedste vis kan afgøre hvorledes din enhed trænger til en kærlig hånd således du kan få din Huawei P9 Lite repareret og derved være tilgængelig igen på kortest mulig tid og det til endda en af markedets bedste priser.

Hvis du endda har været så uheldig og tabe din Huawei P9 Lite i toilettet eller anden væske må du ej fortvivle – også her kan vi ved de fleste tilfælde hjælpe dig. Vi går meget op i at lave en brugbar og forståelige diagnose og vi ønsker at give dig den bedst mulige service- og kundeoplevelse således du kan være helt tryg ved at efterlade reparationen af din Huawei P9 Lite til os. Du kan til enhver tid komme forbi en af vores tre butikker i indre København og tale direkte med os hos Telerepair og ved de fleste tilfælde få hjælp til din Huaewi P9 Lite reparation med det samme.