Huawei P9 Reparation

Huawei P9 Reparation

Huawei P9 er en af Huawei’ nyeste smartphone-modeller og vi hos Telerepair ved hvor stor en betydning ens telefon har for dig der bruger din Huawei hverdag og til næsten al ting. Uanset om du er uheldig og tabe din telefon og ødelægger skærmen, om den bliver tabt i noget væske eller hvis batteriet kortslutter så er vi hos Telerepair klar til at hjælpe dig med at diagnosticere, fejlsøge og reparere din enhed effektivt, hurtigt og til Danmarks bedste reparationspris på en Huawei P9.

Fordele hos os

  • 2 dages levering
  • Betaling med det samme
  • Gratis returkuvert
  • 24 mdrs. reklamation
  • 6 måneders garanti på alt
  • Overtagelse af Apple Garanti
  • 5 års erfaring
Professionelt personale
Professionelt personale

Erfarene teknikere med mange års erfaring.

Over 20.000 reparationer
Over 20.000 reparationer

+20.000 enheder er gået igennem os.

2 års garanti på alt
12 mdr. garanti på alt

Vi giver dig altid 12 mdrs. garanti.

Telerepair og vores team af dygtige teknikere har over 10 års erfaring indenfor blandt andet smartphone-feltet og ved hvorledes vi hurtigst, mest effektivt og på bedste vis kan reparere din Huawei P9 således du kan være tilgængelig igen på kortest mulig tid og til en af markedets bedste priser.
Vi vægter en ordentlig diagnose højt og går op i at give dig den bedst mulige service- og kundeoplevelse således du kan være helt tryg ved at efterlade reparationen af din Huawei P9 til os. Uanset om det er skærmen der trænger til en udskiftning eller hvis telefonen er kortsluttet og gået død – eller måske noget helt tredje – så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vores kompetente teknikere laver en vurdering af telefonen og dens mulige problematikker forinden en reel reparation således du slipper billigst muligt. Husk at du også altid kan besøge en af vores butikker i København og få hjælp til en diagnose samt mulig reparation med det samme.