iPad 3 Reparation

iPad 3 Reparation

iPad 3 er en topmoderne tablet fra Apple, som har fundet vej til mange danske hjem. Er du også indehaver af en iPad 3, kan du få glæde af enhedens mange fantastiske funktioner og specifikationer. Søger du iPad 3 reparation, byder vi gerne ind med en fair pris og en kort reparationstid.
iPad 3 reparation hos Telerepair er henvendt til enhver forbruger, da der er tale om et landsdækkende koncept. Du kan bestille en reparation og sende din enhed med posten.

Fordele hos os

  • 2 dages levering
  • Betaling med det samme
  • Gratis returkuvert
  • 24 mdrs. reklamation
  • 6 måneders garanti på alt
  • Overtagelse af Apple Garanti
  • 5 års erfaring
Professionelt personale
Professionelt personale

Erfarene teknikere med mange års erfaring.

Over 20.000 reparationer
Over 20.000 reparationer

+20.000 enheder er gået igennem os.

2 års garanti på alt
12 mdr. garanti på alt

Vi giver dig altid 12 mdrs. garanti.

Hvordan skifter jeg skærm på iPad 3?

Den uerfarne person bør ikke prøve kræfter med at skifte skærm på iPad 3. Holder du af din iPad 3, bør du tage kontakt til en professionel reparatør, som kan stå for at udføre reparationen. Vi tilbyder iPad 3 skærmskift, og vi garanterer dig, at du får leveret et resultat, som er helt perfekt. Du kan bestille en ny skærm til iPad 3 allerede i dag.

Hvorfor kan jeg ikke slukke min iPad 3?

Vil din iPad 3 ikke slukke, kan det f.eks. skyldes, at home-knappen er gået i stykker. I den anledning kan du få repareret home-knappen, så du kan slukke din iPad 3 ved første forsøg. Det er selvfølgelig en af de reparationer, vi kan tilbyde, hvis du henvender dig til os. Du kan sågar bestille reparationen med det samme, hvis du vil komme problemet til livs.

Hvad koster det at få skiftet batteri på iPad 3?

Prisen for at skifte batteri på iPad 3 fremgår af vores prisoversigt. Fungerer dit batteri ikke tilfredsstillende, kan du få det skiftet til en yderst fair pris. Vi sørger for at montere et nyt batteri, så du kan opleve et helt nyt og funktionelt batteri. Du kan nøjes med at betale en beskeden pris for at få skiftet batteriet, hvis du henvender dig til Telerepair.

Telerepair kan reparere din iPad 3

Telerepair er en perfektionist reparatørforretning med mange års erfaring i branchen. Vi udfører bl.a. reparationer af iPads, hvor iPad 3 er en af de mest populære enheder i rækken. Trænger din iPad 3 til at blive repareret, vil vi glædeligt modtage din bestilling.

Vi skåner dig for høje priser og lange reparationstider. Telerepair tilbyder iPad 3 reparation og tager højde for både kvalitet, kundeservice og leveringsservice. Vil du opleve, hvor hurtigt og billigt du kan få repareret din iPad 3, så afgiv din første bestilling. Vi foretager gerne en diagnose af din iPad 3, så vi kan identificere de problemer, der er tilstede.