iPad Air Reparation

iPad Air Reparation

iPad Air er en meget eftertragtet tablet fra Apple, som er kommet for at blive. Det er i øjeblikket en af Apples topmodeller, som bliver revet ned fra de danske butikshylder. Er din iPad Air kommet til skade, kan vi naturligvis hjælpe dig med at komme skaden til livs. Vi udfører iPad Air reparation og har gjort det i en årrække. Din erfarne reparatør sørger for at udføre professionelle reparationer, hvor der ikke er en finger at sætte på noget.

Fordele hos os

  • 2 dages levering
  • Betaling med det samme
  • Gratis returkuvert
  • 24 mdrs. reklamation
  • 6 måneders garanti på alt
  • Overtagelse af Apple Garanti
  • 5 års erfaring
Professionelt personale
Professionelt personale

Erfarene teknikere med mange års erfaring.

Over 20.000 reparationer
Over 20.000 reparationer

+20.000 enheder er gået igennem os.

2 års garanti på alt
12 mdr. garanti på alt

Vi giver dig altid 12 mdrs. garanti.

Hvad koster det at få repareret en iPad Air?

Det er et meget bredt spørgsmål, som der ikke findes ét korrekt svar på. Hvad det koster at få repareret en iPad Air afhænger af naturlige grunde af, hvilken reparation der skal udføres. Er du bevidst om, hvilken reparation der er brug for, kan du finde prisen i vores prisoversigt.

I vores prisoversigt finder du de mest almindelige reparationer, som du kan bestille døgnet rundt.

Hvordan skifter man batteri på iPad Air?

Det er ikke en god idé at skifte batteri på iPad Air på egen hånd, hvis man ikke har den rigtige uddannelse. Telerepair beskæftiger uddannede reparatører, som er dygtige til at foretage batteriskift på iPad Air. Den helt store fordel ved at overlade opgaven med batteriskift til en professionel virksomhed er, at man kan forvente et godt resultat - med garanti.  

Hvorfor virker lyden ikke på iPad Air?

Det er selvfølgelig ikke normalt, at lyden ikke virker på iPad Air. Oplever du alligevel problemet, skal du undersøge, hvilke løsninger der er på problemet. Det mest hensigtsmæssige vil være at bestille en reparation, hvor du f.eks. kan bestille udskiftning af enhedens højtaler. Der er mange situationer, hvor det vil være en fordel at have lyd på sin iPad Air – f.eks. i forbindelse med afspilning af musik.

Hvorfor virker bluetooth ikke på iPad Air?

iPad Air er udviklet til at fungere med bluetooth, hvorfor denne funktion naturligvis bør virke. Oplever du gentagende gange, at bluetooth ikke virker, kan du sætte en kompetent reparatør på sagen. Udskiftning af bluetooth antenne kan med høj sandsynlighed løse problemet, hvorfor det er værd at undersøge muligheden.

Landsdækkende reparatør – Professionel iPad Air reparation

Telerepair er en landsdækkende reparatør, som bl.a. tilbyder iPad Air reparation til danske kunder. Vi har allerede repareret utallige iPad Air, hvilket har været vellykket hver eneste gang. Vi kan med sikkerhed også reparere din iPad Air, så den kommer til at fungere, som den skal igen. Du bestiller en reparation ved at lægge den ønskede reparation i din digitale indkøbskurv, hvorefter du fortsætter til betaling.