iPhone 4 Reparation

iPhone 4 Reparation

Er din elskede iPhone 4/4S gået i stykker, kan du glæde dig over, at du kan få den repareret. Vi har stor erfaring med at reparere iPhone 4/4S, hvorfor vi kan klare langt de fleste opgaver.

Telerepair er eksperter i at reparere smartphones fra Apple, hvor bl.a. iPhone 4/4S er repræsenteret. Du kan bestille en professionel reparation allerede i dag, så din iPhone kommer til at virke, som den skal igen. 

Fordele hos os

  • 2 dages levering
  • Betaling med det samme
  • Gratis returkuvert
  • 24 mdrs. reklamation
  • 6 måneders garanti på alt
  • Overtagelse af Apple Garanti
  • 5 års erfaring
Professionelt personale
Professionelt personale

Erfarene teknikere med mange års erfaring.

Over 20.000 reparationer
Over 20.000 reparationer

+20.000 enheder er gået igennem os.

2 års garanti på alt
12 mdr. garanti på alt

Vi giver dig altid 12 mdrs. garanti.

Hvor kan jeg få repareret min iPhone 4/4S?

Søger du en reparatør, der kan tage hånd om din iPhone 4/4S, kan du med fordel henvende dig til Telerepair. Vi vil med glæde udføre den reparation, der er nødvendig i dit individuelle tilfælde. Vi har betjent mange kunder, der har bestilt reparation af iPhone 4/4S, så vi kan naturligvis også hjælpe dig. Skærmskift og batteriskift er blot nogle af de ydelser, vi kan tilbyde dig, der ejer en iPhone 4/4S.

Hvorfor bliver min iPhone 4/4S varm?

Oplever du, at din iPhone 4/4S bliver varm, kan det skyldes, at der er problemer med batteriet. Vores reparatører er dygtige til at identificere problemer – og ikke mindst dygtige til at løse dem. Vil du undgå, at din iPhone 4/4S brænder sammen, bør du henvende dig til vores reparatører, før uheldet er ude.

Bestil reparation af iPhone 4/4S på nettet

Vi har gjort det nemt for dig at bestille reparation af iPhone 4/4S på vores hjemmeside. Du skal blot vælge, hvilken reparation du har brug for, så sørger vi for, at du får en god pris på reparationen. Kigger du på vores prisliste, kan du danne dig et overblik over, hvor meget det koster at få skiftet skærm, batteri m.v. 

Hvis du ikke har en iPhone 4, reparerer vi alle Apple's andre enheder - se her:

Eller hvis du har en iPad, kan du vælge din model direkte her: