iPhone 6 Plus Reparation

iPhone 6 Plus Reparation

iPhone 6 Plus reparation hører til blandt de reparationer, vi kan tilbyde dig. Virker din iPhone 6 Plus ikke efter hensigten, kan (og bør) du selvfølgelig få den repareret. Vi udfører reparationer hver dag, så der findes ingen opgaver, der er for små eller store til os. Du bestiller en reparation på iPhone 6 Plus på denne side, hvor du også finder de aktuelle reparationspriser. Bestilling foregår direkte på hjemmesiden, hvor du kan angive, hvad der skal repareres.

Fordele hos os

  • 2 dages levering
  • Betaling med det samme
  • Gratis returkuvert
  • 24 mdrs. reklamation
  • 6 måneders garanti på alt
  • Overtagelse af Apple Garanti
  • 5 års erfaring
Professionelt personale
Professionelt personale

Erfarene teknikere med mange års erfaring.

Over 20.000 reparationer
Over 20.000 reparationer

+20.000 enheder er gået igennem os.

2 års garanti på alt
12 mdr. garanti på alt

Vi giver dig altid 12 mdrs. garanti.

Hvor kan jeg få repareret min iPhone 6 Plus?

Du kan få repareret din iPhone 6 Plus ved at henvende dig til en dansk reparatør. Det kunne meget vel være Telerepair, som har beskæftiget sig med reparationer siden tidernes morgen.

Vi kan selvfølgelig også tilbyde dig en iPhone 6 Plus reparation, hvor du kun betaler en beskeden reparationspris. Det skal være nemt og hurtigt at få repareret smartphones, så det har vi selvfølgelig sørget for at leve op til.

Hvad koster en ny skærm til iPhone 6 Plus?

Det er et godt og relevant spørgsmål, som du kan finde svar på i vores prisoversigt. Vi tilbyder skærmskift til iPhone 6 Plus, hvor vi naturligvis benytter os af reservedele i høj kvalitet. Er din iPhone 6 Plus skærm gået helt i stykker, eller har den blot fået en flænge, kan du få skiftet skærmen. Vi kan skifte både for- og bagskærme – og tilmed tilbyde en kort reparationstid.

Hvorfor virker mikrofonen ikke på iPhone 6 Plus?

Er din mikrofon på iPhone 6 Plus gået i stykker, kan du få den repareret / skiftet, så den kommer til at virke optimalt igen. En defekt mikrofon er et problem, man kan risikere at opleve, men det er ikke desto et problem, der nemt kan løses.

Hvordan får jeg repareret min iPhone 6 Plus?

Det gør du ved at indsende din iPhone 6 Plus til Telerepair, som sørger for at udføre den reparation, der er nødvendig. Din iPhone 6 Plus vil altid være i trygge hænder hos os, da vi er eksperter i at udføre reparationer og vedligeholdelse. Vi reparerer din enhed på kort tid, hvorefter du får den tilbageleveret. Følger du vores instrukser, kan du nemt og hurtigt få repareret din enhed. 

Sådan bestiller du en iPhone 6 Plus reparation

I dag kan man bestille stort set alle produkter og ydelser på nettet – og iPhone 6 Plus reparation er selvfølgelig ikke nogen undtagelse. Du behøves ikke længere at besøge en fysisk reparatør, da du kan nøjes med at bestille den pågældende reparation og indsende din enhed.

Når vi har modtaget din bestilling og din enhed, vil vi gå i gang med reparationen ved første mulige lejlighed. Vi tilbyder også rådgivning og sparring, hvis du er i tvivl om, hvilken iPhone 6 Plus reparation du skal vælge. Du kan skrive eller ringe til os med dine spørgsmål, så vi kan byde ind med kompetent vejledning.   

Hvis du ikke har en iPhone 6 Plus, reparerer vi alle Apple's andre enheder - se her:

Eller hvis du har en iPad, kan du vælge din model direkte her: