iPhone 8 Plus Reparation

iPhone 8 Plus Reparation
Er din iPhone 8 Plus faldet i toilettet og vil den ikke tænde mere? Har du tabt din iPhone 8 Plus på vej til arbejde, eller trænger den bare til et nyt batteri? Hos Telerepair kan vi lave det hele. Vores professionelle teknikere er klar til at tage imod samtlige tænkelige skader på din iPhone 8 Plus. Så hvis du vil have brancheledende service til brancheledende priser, kan du på denne side vælge og bestille tid til reparation af din iPhone 8 Plus. Samtlige reparationer inkluderer 24 måneders reklamation, så du er sikret en god kundeoplevelse - også efter du har fået repareret din iPhone 8 Plus hos os.

Fordele hos os

  • 2 dages levering
  • Betaling med det samme
  • Gratis returkuvert
  • 24 mdrs. reklamation
  • 6 måneders garanti på alt
  • Overtagelse af Apple Garanti
  • 5 års erfaring
Professionelt personale
Professionelt personale

Erfarene teknikere med mange års erfaring.

Over 20.000 reparationer
Over 20.000 reparationer

+20.000 enheder er gået igennem os.

2 års garanti på alt
12 mdr. garanti på alt

Vi giver dig altid 12 mdrs. garanti.

Telerepair er altid klar til at afhjælpe dig & din enhed når uheldet har været ude. Hvis du skal bruge hjælp til en reparation på den nyeste smartphone fra Apple, iPhone 8 Plus, er vi det foretrukne reparations- og rådgivningssted og har nogle af Danmarks absolut bedste priser på alle typer reparationer. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din ødelagte enhed uanset om den har lidt fysisk overlast, er blevet vandskadet eller har et hardware- eller software problem.

Vores tekniker-team har over 10 års erfaring  indenfor reparations- og teknologibranchen og er af den årsag nogle af de bedste i Danmark til at tage hånd om din iPhone 8 Plus. Det vigtigste for os er, at du er tryg og føler dig i sikre hænder igennem hele processen fra når du afleverer telefonen, imens den er os i hænde og indtil du får den tilbage efter endt reparation. Af samme årsag vægter vi vores service højt og vores kundeservice står derfor altid til rådighed for dig som kunde – uanset om du sender os en mail, ringer til os, kontakter os via de sociale medier eller kommer forbi en af vores butikker.

Vi ønsker kun, at du er tilfreds og vejleder samt svarer også gerne på spørgsmål – det koster ikke noget! Vi yder, såfremt intet andet er oplyst, altid 24 måneders reklamationsret på alle reparationer, således du netop kan være sikret og føle dig i trygge hænder ved at få din iPhone 8 Plus repareret hos Telerepair. Vi har brugt flere år på nøje at udvælge markedets bedste reparationsdele således reklamationsraten kan holdes lavt og du ikke føler dig svigtet af dårlige reservedele.

Telerepair står også altid klar til at hjælpe dig hvis din enhed har en fejl på dens bundkort, da vi har nogle af Danmarks dygtigste teknikere som oftest kan afhjælpe problemerne her ved  direkte lodninger. Såfremt du ønsker at få ombyttet din enhed direkte via Apple, hvis den er udenfor garantien, kan vi ligeledes være dig behjælpeligt her da vi har et samarbejde med et Apple-certificeret værksted.