OnePlus 2 Reparation

OnePlus 2 Reparation

Hos Telerepair er vi og vores kompetente team af teknikkere klar til at hjælpe med reparationer af din One Plus 2. Vores teknikere har over 10 års erfaring indenfor reparationsfaget og vi kan derfor tilbyde dig en nem, billig og sikker løsning. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved at overlade din One Plus 2 til reparation hos os. Derfor går vi meget op i dig som vores kunde og den serviceoplevelse vi medgiver.

Vi har en kundeservice hvor du altid vil føle dig velkommen og uanset om du ringer eller skriver vil du få svar på alle dine spørgsmål samt kan få yderligere vejledning omkring reparationsmuligheder. Vi har også tre butikker i København, hvor du er velkommen til at komme ind og få et tilbud. 

Fordele hos os

  • 2 dages levering
  • Betaling med det samme
  • Gratis returkuvert
  • 24 mdrs. reklamation
  • 6 måneders garanti på alt
  • Overtagelse af Apple Garanti
  • 5 års erfaring
Professionelt personale
Professionelt personale

Erfarene teknikere med mange års erfaring.

Over 20.000 reparationer
Over 20.000 reparationer

+20.000 enheder er gået igennem os.

2 års garanti på alt
12 mdr. garanti på alt

Vi giver dig altid 12 mdrs. garanti.

Hos Telerepair tilbyder vi reparation af samtlige One Plus modeller til Danmarks bedste pris. Vi er en dansk reparationsservice, og vi kan med vores mangeårige erfaring inden for reparationsfeltet tilbyde dig en nem, sikker og billig løsning. Vi ved hvor vigtig din OnePlus 2 er for at få din hverdag til at fungere, og derfor tilbyder vi alle slags reparationer så du hurtigt kan blive tilgængelig igen. Uanset om det er batteriet der er kortsluttet, skærmen der er i stykker eller om du har tabt din OnePlus 2 i noget væske, er vores team af kompetente teknikkere klar til at hjælpe. Vores teknikkere vil efter du har indleveret din OnePlus 2, lave en komplet gennemgang af enheden, hvorefter de, med hjælp fra eventuelle fejlbeskrivelser fra dig, vil stille en komplet diagnose. Ud fra denne diagnose vil vi give dig et tilbud som du frit kan takke ”Ja” til eller afslå. Vælger du ikke at tage i mod tilbuddet, samler vi selvfølgelig din OnePlus 2 igen og du får den tilbage i samme stand som ved indleveringstidspunktet.

Vi ønsker at give dig god og hurtigt betjening, hvorfor vi almindeligvis vil kunne ordne fx et skærmbrud på 15-60 min. Er det batteriet der skal skiftes eller noget helt andet, kan vi også klare dette på kort tid.  

Vi vil gerne give dig den bedste kunde- og serviceoplevelse. Derfor er vi altid klar i vores kundeservice, til at besvare spørgsmål eller rådgive dig omkring hvad den bedste reparationsløsning kunne være for dig og din telefon. Da vi udelukkende arbejder med kvalitetsreservedele kan vi almindeligvis altid tilbyde dig 24 måneders reklamationsret, så du trygt kan overlade din OnePlus 2 reparation til os.

Du er altid velkommen til at sende os en mail, kontakte os via vores kundeservice, eller komme forbi en af vores tre butikker i København. Her kan vi hjælpe dig med spørgsmål samt give råd og vejledning. I butikkerne kan vi som udgangspunkt ordne de fleste reparationer endda imens du venter.