OnePlus 3 Reparation

OnePlus 3 Reparation

Hos Telerepair kan vi tilbyde dig en nem, sikker og billig løsning til reparation af din One Plus 3. Vi og vores kompetente team af teknikere har over 10 års erfaring indenfor reparationsfeltet. Derfor kan vi tilbyde dig en nem, hurtig og sikker løsning, hvis du skal have repareret din One Plus 3. Vi ønsker at du får den bedste kunde- og serviceoplevelse, så du kan føle dig tryg og vide at din telefon altid er i gode hænder hos os. Vi har tre filialer i København, hvor du er velkommen til at komme ind og få et direkte tilbud. Vi har oftest mulighed for at foretage reparationer direkte i butikken imens du venter. 

Fordele hos os

  • 2 dages levering
  • Betaling med det samme
  • Gratis returkuvert
  • 24 mdrs. reklamation
  • 6 måneders garanti på alt
  • Overtagelse af Apple Garanti
  • 5 års erfaring
Professionelt personale
Professionelt personale

Erfarene teknikere med mange års erfaring.

Over 20.000 reparationer
Over 20.000 reparationer

+20.000 enheder er gået igennem os.

2 års garanti på alt
12 mdr. garanti på alt

Vi giver dig altid 12 mdrs. garanti.

Telerepair er en dansk reparationsvirksomhed lokaliseret i hjertet af København. Vi tilbyder reparationer af samtlige One Plus modeller og vi kan være behjælpelig med de fleste reparationer. Vi har de bedst mulige kompetencer for at hjælpe dig med reparation af din OnePlus 3, da vi og vores teknikkere har mange års erfaring inden for reparations- og telekommunikationsfeltet.

Vi hos Telerepair ved hvor vigtigt det er for dig, at kunne få foretaget en hurtig reparation, så du ikke skal undvære din telefon i for lang tid. Derfor tilbyder vi en nem, sikker og billig løsning, uanset om det er din skærm der er i stykker, batteriet der er dødt eller om du har tabt din telefon i noget væske. I vores butikker i København har vi oftest mulighed for at foretage reparationer mens du venter. Når vi modtager din telefon, enten via post eller i en af vores butikker, laver vores kompetente teknikere en gennemgang af din enhed, og sammen med eventuelle fejlbeskrivelser fra dig, laver de en komplet diagnose. Ud fra denne vil vi komme med et tilbud som du skal godkende inden en mulig reparation. Hvis du ikke ønsker at tage imod tilbuddet, samler vi din telefon igen, og du får den udleveret i samme stand som da du afleverede den.

Vi vil gerne give dig en god og hurtig betjening, og kan som udgangspunkt ordne fx et skærmbrud på 15-60 minutter. Ønsker du et batteriskift, kan vi også orde dette på kort tid. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere vejledning omkring reparation af din One Plus 3, kan du ringe til vores kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe dig. Vi ønsker at give dig den bedst mulige kunde- og serviceoplevelse, så netop du kan føle dig tryg ved at overlade din One Plus 3 i vores hænder.

Vi benytter kvalitetsreservedele og kan derfor almindeligvis tilbyde 24 måneders reklamationsret på alle reparationer.