OnePlus 3T Reparation

OnePlus 3T Reparation

Vi hos Telerepair tilbyder dig en hurtig, nem og sikker reparationsløsning hvis din One Plus 3T har været ude for en ulykke. Vi har mange års erfaring og vores kompetente teknikere, som er nogle af Danmarks bedste, sidder klar til at hjælpe med de fleste reparationer. Uanset om det er et skærmskift, et dødt batteri, en vandskade eller noget andet byder vi dig altid velkommen i vores butikker i København, eller via vores hjemmeside hvor du kan indsende din enhed til os. Vi ønsker at give dig en god og behagelig kunde- samt serviceoplevelse. Derfor har vi kundeservice, der altid sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere rådgivning. Vi bruger kun kvalitetsreservedele og står derfor inde for vores resultater og kan derfor tilbyde dig 24 måneders...

Fordele hos os

  • 2 dages levering
  • Betaling med det samme
  • Gratis returkuvert
  • 24 mdrs. reklamation
  • 6 måneders garanti på alt
  • Overtagelse af Apple Garanti
  • 5 års erfaring
Professionelt personale
Professionelt personale

Erfarene teknikere med mange års erfaring.

Over 20.000 reparationer
Over 20.000 reparationer

+20.000 enheder er gået igennem os.

2 års garanti på alt
12 mdr. garanti på alt

Vi giver dig altid 12 mdrs. garanti.

Telerepair tilbyder reparation af samtlige One Plus modeller til Danmarks bedste priser. Vi er en dansk reparationsservice og vi kan med over 10 års erfaring inden for reparationsfeltet tilbyde dig en nem, sikker og billig løsning hvor du som kunde, sammen med din enhed, er den vigtigste for os.

Vi ved hvor stor en betydning din One Plus 3T har for at få din hverdag til at fungere og derfor tilbyder vi alle slags reparationer til Danmark’ bedste pris, så du hurtigt kan blive tilgængelig igen. Uanset om det fx er skærmen der er i stykker, batteriet der er kortsluttet eller om du har tabt din OnePlus 3T i noget væske, kan vores team af kompetente teknikere hjælpe.

Vores teknikere vil almindeligvis, efter du har indleveret din One Plus 3T, lave en komplet gennemgang af enheden, så de med hjælp fra eventuelle fejlbeskrivelser fra dig, kan stille en komplet diagnose. Ud fra denne diagnose fremsender vi et tilbud som du skal acceptere før vi går videre med reparationen af din enhed. Vælger du ikke at tage i mod tilbuddet, samler vi din One Plus 3T igen, og du får den selvfølgelig tilbage i samme stand som ved indleveringstidspunktet – vi ønsker ikke at snyde nogen!

Vi bestræber os på, altid at give en god og effektiv samt sikker betjening, hvorfor vi oftest vil kunne ordne fx et skærmbrud på 15-60 minutter eller udskifte et batteri på kortere tid.

Vi vil gerne give dig den bedste service- og kundeoplevelse og er derfor altid klar til at besvare spørgsmål samt rådgive dig omkring hvilken reparationsløsning som vil være mest passende for dig og din telefon. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg når du efterlader din One Plus 3T til os og har du spørgsmål eller ønsker yderligere vejledning er vores kundeserviceafdeling altid klar til at hjælpe. Vi bruger nogle af markedets bedste reservedele til Danmark’ bedste priser og højeste kvalitet og kan derfor almindeligvis tilbyde dig 24 måneders reklamationsret.  I vores tre butikker, placeret midt i København, kan du også altid få hjælp, råd og vejledning. I vores butikker har vi oftest tid til at ordne de fleste reparationer imens du venter. Du er også altid velkommen til at skrive en mail til os.