OnePlus One Reparation

OnePlus One Reparation

Hos Telerepair kan vi hjælpe dig med alle slags reparationer af din OnePlus. Om det er skærmen, batteriet eller noget helt tredje, der trænger til en udskiftning, står vores dygtige teknikere klar til at hjælpe dig så du hurtigt og sikkert kan blive tilgængelig igen. Vores teknikere har over 10 års erfaring indenfor reparationsbranchen, så du kan føle dig tryg ved at overlade din One Plus til os. Vi har tre butikker i København, hvor du er velkommen til at komme ind og få et tilbud samt vurdering på en reparation af din One Plus. Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere vejledning, er du også velkommen til at kontakte vores kundeservice. 

Fordele hos os

  • 2 dages levering
  • Betaling med det samme
  • Gratis returkuvert
  • 24 mdrs. reklamation
  • 6 måneders garanti på alt
  • Overtagelse af Apple Garanti
  • 5 års erfaring
Professionelt personale
Professionelt personale

Erfarene teknikere med mange års erfaring.

Over 20.000 reparationer
Over 20.000 reparationer

+20.000 enheder er gået igennem os.

2 års garanti på alt
12 mdr. garanti på alt

Vi giver dig altid 12 mdrs. garanti.

Telerepair er en dansk reparationsservice, der tilbyder OnePlus reparationer til Danmarks bedste

priser. Vi laver reparationer på alle One Plus modeller og kan være behjælpelig med de fleste reparationer. Hos Telerepair har vi, sammen med vores team af teknikere, mange års erfaring indenfor reparationer af alle typer smartphones. Vi har derfor de bedst mulige kompetencer til at reparere netop din OnePlus. 

Hos Telerepair ved vi, hvor stor betydning din telefon har for at få hverdagen til at fungere og derfor tilbyder vi hos Telerepair alle slags reparationer, uanset om det er din skærm der er i stykker, om du har tabt telefonen i noget væske eller om det er batteriet der er kortsluttet – vi kan tilbyde dig en nem, sikker og billig løsning.
 

Når vi modtager din enhed vil vores teknikere undersøge og fejlvurdere den og, sammen med eventuelle fejlbeskrivelser fra dig, lave en komplet diagnose. Ud fra denne vil vi komme med et tilbud som du skal godkende inden en mulig reparation. Ønsker du alligevel ikke at få den repareret samler vi selvfølgelig din One Plus igen således du kan få den retur i samme tilstand som ved indleveringen.

Vi sigter efter at give dig en god og hurtig betjening og kan som udgangspunkt ordne et skærmbrud på 15-60 minutter. Er der brug for batteriskift kan vi også ordne det på kort tid og almindelige reparationer tager normalt ikke mere end 1 time. Vi går op i, at give dig den bedst mulige service- og kundeoplevelse, og har du spørgsmål eller ønsker rådgivning om hvad der er den bedste reparationsløsning for dig og din enhed, er vi altid klar til at hjælpe dig i vores kundeserviceafdeling. Vi yder almindeligvis 24 måneders reklamationsret på alle reparationer, så du kan føle dig tryg ved at efterlade din One Plus til reparation hos os. Du kan altid skrive os en mail, kontakte vores kundeservice, eller kigge forbi en af vores tre fysiske butikker som er placeret i hjertet af København – her kan vi ved de fleste reparationer hjælpe dig, imens du endda venter i butikken.