Åbningstider
Mandag til fredag: 10:00 til 18:00 Lørdag: 10:00 til 16:00

Telerepair Frederiksberg Falkoner Alle 22, 2000 Frederiksberg

Adresse

Falkoner Alle 22

2000 Frederiksberg

Åbningstider

Man til fre 10:00 til 18:00

Lørdag 10:00 til 16:00

Kontakt butikken

Mail frb@telerepair.dk

Telefon 70605590

Telerepair Frederiksberg

iPhone reparation Frederiksberg 

Telerepair tilbyder iPhone reparation på Frederiksberg, hvor du kan besøge vores lille butik inden for de anviste åbningstider. Borgere på Frederiksberg har i årevis haft glæde af vores butik, hvor vi udfører mange forskellige former for reparationer for vores trofaste kunder.

iPhone reparation Falkoner Allé – Få udført reparationer på Frederiksberg

Vi kan med stolthed informere dig om, at vi driver en butik på Falkoner Allé på Frederiksberg, hvor vores dygtige reparatører sidder klar til at betjene dig. Der er ikke den opgave, der hverken er for stor eller for lille, så tøv ikke med at tage kontakt til os.

Vi sætter en ære i at være din foretrukne iPhone reparatør på Frederiksberg, hvor vi altid kan reparere din enhed med kort varsel. Du kan ved at kontakte os blive klogere på både priser og leveringstider, som kan variere fra reparation til reparation.

iPhone repair Frederiksberg – Søde og dygtige reparatører

Du vil blive mødt af søde og dygtige reparatører, hvis du besøger vores velbesøgte butik på Frederiksberg. Butikken bliver drevet af flittige reparatører, som har specialiseret sig i at udføre reparationer af enhver art.

Frederiksberg og omegn bliver forkælet med billige reparationer, hvor korte reparationstider og brug af materialer af høj kvalitet er en selvfølge. Det kan du også få glæde af, hvis du vælger at sætte din lid til os. 

iPhone: Sådan fikser du de mest almindelige problemer 

Der er nogle problemer, der er mere almindelige end andre, ligesom der er nogle problemer, som kan løses uden professionel hjælp. Vi kigger på det nedenfor:

Overophedning – ”iPhone skal køle af, før du kan bruge den” er en advarsel, som du skal tage alvorligt. Overophedning er et mere eller mindre almindeligt problem på varme sommerdage. Den simple løsning er at anbringe din iPhone i skyggen.

Touch-funktionen fungerer ikke optimalt – Der kan være mange logiske grunde til, at touch-funktionen ikke fungerer optimalt. Det vil i de fleste tilfælde skyldes, at skærmen er fedtet, støvet eller beskidt, så du bør starte med at rengøre skærmen.

Min iPhone vil ikke oplade – Du kan blive udsat for, at din iPhone ikke vil oplade, hvis indgangen er blokeret af støv eller snavs. Det kan også være et tegn på, at batteriet trænger til at blive udskiftet.

Hos Telerepair Frederiksberg kan du

  • Få repareret din smartphone
  • Købe eller bytte iPhone
  • Sælge din iPhone

  • Købe tilbehør til mobilen
  • Afhente reparation
  • Reklamere køb eller reparation

brands