❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Reparation af din telefon.

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet.
Altid levering samme dag.

Mobil og tablet reparation

iPhone reparation
iPhone reparation
find model
iPad Reparation
iPad Reparation
find model
Samsung Reparation
Samsung Reparation
find model
OnePlus Reparation
OnePlus Reparation
find model
Huawei Reparation
Huawei Reparation
find model
MacBook Reparation
MacBook Reparation
find model
iMac reparation
iMac reparation
find model
Sony Reparation
Sony Reparation
find model
Nokia Reparation
Nokia Reparation
find model
Honor Reparation
Honor Reparation
find model
Apple Watch Reparation
Apple Watch Reparation
find model
Motorola Reparation
Motorola Reparation
find model
HTC Reparation
HTC Reparation
find model
LG Reparation
LG Reparation
find model
Computer Reparation
Computer Reparation
find model
Galaxy Note-serie
Galaxy Note-serie
find model
Galaxy J-serie
Galaxy J-serie
find model
Galaxy A-serie
Galaxy A-serie
find model
Galaxy S-serie
Galaxy S-serie
find model

Eksperter i mobilreparationer – Vi reparerer alle mærker hurtigt

Hos Telerepair er vi specialister i alle former for mobilreparationer, hvilket du kan drage nytte af, hvis din enhed er gået i stykker. Vores dygtige reparatører kan reparere langt de fleste smartphones og tablets, så vi kan med stor sandsynlighed også hjælpe dig.

 Vi reparerer glædeligt de mest almindelige mærker herunder smartphones fra alle de førende producenter såsom:

Ejer du en smartphone eller tablet fra en af ovenstående mærker, så kan vi med sikkerhed hjælpe dig godt videre. På vores hjemmeside kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilke reparationer vi tilbyder dig og alle andre danske forbrugere.

Vi ønsker er ikke blot at være én af mange reparatører på markedet.

Derfor har vi allieret os med de dygtigste reparatører, som vil tage sig godt af din smartphone eller tablet.

Vores landsdækkende reparationsservice er henvendt til dig, der er bosat et vilkårligt sted i landet. Ydermere kan du glæde dig over, at vores reparationsservice er henvendt til såvel private som erhvervskunder.

Vi ønsker at servicere enhver kunde, da alle skal have mulighed for at bestille professionelle og billige reparationer på nettet.

Vores faste reparatører er kendetegnede ved, at de er uddannede, effektive og servicemindede, hvilket er med til at sikre en god oplevelse hver eneste gang.

Butikker i Storkøbenhavn og Nordsjælland

Hos Telerepair har vi 9 butikker placeret lokalt i København, samt på Hovedgaden i Hørsholm og Lyngby, så du altid har et reparationscenter tæt på hånden. Du finder os således i både Hørsholm, på Østerbro, på Vesterbro, i København K, på Amager samt på Frederiksberg. Alle vores butikker er lette at komme til både på cykel og ikke mindst via offentlig transport. Du kan derfor nemt og hurtigt aflevere din smartphone i vores butik, hvis du er lige i nærheden. 

Nem bestilling af reparationer via vores hjemmeside

Telerepair.dk giver dig en unik mulighed for at bestille reparationer på nettet – uanset tid og sted. Har du fundet din enhed, og har du valgt den pågældende skade, kan du klikke dig videre til bestilling og betaling med det samme.

Det er en meget simpel proces, som har til hensigt at spare dig for både tid og besvær i hverdagen.

Den simple bestillingsproces kan forklares således:

  1. Find din enhed
  2. Vælg den pågældende skade (ødelagt skærm, defekt mikrofon, defekt knap e.l.)
  3. Indtast dine personoplysninger
  4. Bestil din reparation

Ovenstående trin er de eneste, du skal følge, når du skal bestille en reparation. I butikken står vi klare til at reparere din mobil og tablet.

Det er også muligt at sende enheden med posten, hvis du skulle bo langt væk. I det øjeblik vi modtager din bestilling, sørger vi for, at du modtager en returkurvet, så du kan sende din enhed ind til os. Herfra kan du læne dig tilbage og stole trygt på, at vi klarer reparationen. Vi benytter os udelukkende af de bedste reservedele og reparationsudstyr til at udføre reparationer.

Det betyder også at vi kan give garanti på samtlige reparationer, så du kan bestille reparationer med ro i sjælen. Vi kan stå inde for alle de reparationer, vi udfører, hvorfor vi mener, at du fortjener en god garantiordning.

Er du mod forventning ikke helt tilfreds med den udførte reparation, skal du være mere end velkommen til at kontakte os med henblik på at finde en løsning.

Vi er professionelle og perfektionistiske i vores arbejde, hvorfor kun de bedste resultater er gode nok. Det bør være med til at bekræfte dig i, hvorfor vi er de rigtige til at hjælpe dig.  

Sublim kundeservice – Vi samler på tilfredse kunder

Mobil reparation er vores kernekompetence, men vi mestrer også kundeservice på et professionelt plan. Har du brug for hjælp, kan du kontakte os på alle hverdage. Vi er tilgængelige på såvel telefon som mail, hvor vi med glæde vil hjælpe dig.

Er du endnu ikke overbevist, kan du læse nogle af de mange positive kundeanmeldelser, der er blevet skrevet og udgivet gennem tiden. Vi lever og ånder for vores kunder – og vil derfor aldrig gå på kompromis med hverken kvalitet eller kundeservice.

0