Åbningstider
Mandag til fredag: 10:00 til 17:30 Lørdag: 10:00 til 15:00

Telerepair Hørsholm Hovedgaden 37A, 2970 Hørsholm

Adresse

Hovedgaden 37A

2970 Hørsholm

Åbningstider

Man til fre 10:00 til 17:30

Lørdag 10:00 til 15:00

Kontakt butikken

Mail hrsh@telerepair.dk

Telefon 70605590

Telerepair Hørsholm

iPhone reparation Hørsholm

Hos Telerepair tilbyder vi iPhone reparation i Hørsholm, hvor du kan besøge vores butik mandag til lørdag. Vi er glade for at kunne tilbyde iPhone reparationer i vores butik på Hovedgaden, midt  i Hørsholm, så alle Hørsholms mange borgere kan få en sikker og professionel reparation af deres iPhone.

iPhone Reparation på Hovedgaden i Hørsholm – Vi reparerer din telefon imens du venter

Vi kan med glæde informere dig om, at vi har åbnet en butik på Hovedgaden 37A i Hørsholm, hvor vores dygtige og professionelle reparatører sidder klar til at hjælpe dig med dit problem, hvad enten det er iPhone reparation, iPad reparation, Samsung, Huawei, Sony, OnePlus m.fl. Tøv endelig ikke med at kontakte os, da vi har over 10 års erfaring med reparation af smartphones og tablets.

Vi sætter en ære i at være din foretrukne smartphone og tablet reparatør i Hørsholm, hvor vi bestræber os på at reparere din enhed inden for 30 minutter! Du skal derfor ikke vente længe, og du kan næsten altid få den telefon med hjem igen samme dag, som du kommer til os.

Du kan altid kontakte os hvis du har spørgsmål til priser og leveringstider, eller hvis du bare har brug for lidt assistance over telefonen.

Vi er altid klar til at hjælpe dig!

Du vil altid blive mødt at søde og dygtige reparatører når du besøger vores butik på Hovedgaden i Hørsholm. Vores reparatører i Hørsholm afdelingen er altid opdateret på reparation af de nyeste modeller, hvad enten du kommer ind med en ødelagt iPhone X, eller den nyeste iPad, så kan vi hjælpe. Vi er specialister i reparation af iPhone, iPad, smartphones og tablets, og er førende reparatører i Hørsholm.

Vi forkæler de lokale oppe i Hørsholm med billige reparationer samt korte reparationstider, og vi tilbyder både OEM og Originale skærme. Det arbejde vi udfører er altid af højeste kvalitet, hvorfor vi yder 24 måneders reklamationsret på alle udførte reparationer (med undtagelse af vandskadede enheder).

iPhone guide: Sådan her kan du fikse de mest almindelige problemer

Der vil altid være nogle problemer som er mere almindelige end andre, og vi prøver her at komme de nemmeste problemer til livs, som kan løses uden professionel hjælp.

Min iPhone skriver at den er blevet for varm og skal køle af?

Når din iPhone eller iPad skriver at den skal køle af før du kan bruge den, betyder det at din enhed er blevet for varm. Det kan eksempelvis være at din enhed har ligget i solen. Du skal sørge for at ligge din telefon væk, gerne i skyggen, så den kan blive kølet af igen.

Min iPhone skærm reagerer ikke helt som den skal?

Tit og ofte oplever vi, når vi reparerer iPhones for vores kunder, at der er fejl på touchskærmen fordi at den er meget fedtet og beskidt. Dette problem afhjælpes meget nemt ved at rense skærmen godt af.

Min iPhone kan ikke oplade?

Hvis du har problemer med at din iPhone eller iPad ikke kan oplade, er det som regel fordi at din lade-indgang er fyldt med støv og snavs.
Vi kan ofte rense din ladeport således at den kan bruges igen – dog kan det ikke altid lade sig gøre. Hvis det ikke er nok med en rens af den, så skal dit ladestik udskiftes – det kan vi klare på omkring 20 minutter.

Hos Telerepair Hørsholm kan du

  • Få repareret din smartphone
  • Købe eller bytte iPhone
  • Sælge din iPhone

  • Købe tilbehør til mobilen
  • Afhente reparation
  • Reklamere køb eller reparation

brands