Åbningstider
Mandag til fredag: 10:00 til 18:00 Lørdag: 10:00 til 16:00

Telerepair København K Fiolstræde 40, 1171 København K

Adresse

Fiolstræde 40

1171 København K

Åbningstider

Man til fre 10:00 til 18:00

Lørdag 10:00 til 16:00

Kontakt butikken

Mail fiol@telerepair.dk

Telefon 70605590

Telerepair København K

Billig iPhone 5, 6, 7 og 8 reparation i København K med Telerepair

Du er mere end velkommen i vores butik på Fiolstræde 40 i København K, hvis du skal have repareret din elskede iPhone. Vi har udført utallige reparationer for vores mange faste kunder, og du kan blive den næste tilfredse kunde i rækken. 

iPhone repair København K – Mange års erfaring i reparationsbranchen

Telerepair er en københavnsk reparatør, som har mange års erfaring i reparationsbranchen. Vi beskæftiger udelukkende professionelle og servicemindede fagfolk, som kan udføre både større og mindre reparationer.

Se online priser på iPhone reparationer

iPhone repair bør varetages af professionelle og uddannede fagfolk, hvis resultatet skal være fejlfrit. Vi reparerer både skærme, batterier, højtalere og meget mere, så vi kan helt sikkert også reparere din iPhone.

Såfremt du ønsker at få udført en iPhone reparation i Kbh K, så kan du lægge vejen forbi vores butikker i København, Frederiksberg eller Østerbro. Du kan altid finde vores aktuelle åbningstider på denne side, så du kan planlægge dit kommende besøg i butikken.

Vi udfører alle reparationer – iPhone skærm reparation København K m.fl.

Vi udfører stort set alle reparationer – store som små – så vi vil også gerne hjælpe dig. Vi har stor erfaring med at udskifte skærme, men vi kan også reparere knapper, batterier og meget andet. 

Du kan i vores butik i København K få udført diverse reparationer, ligesom du kan købe og sælge brugte mobile enheder. Vi kan håndtere de fleste reparationer med det samme, så ventetiden kan holdes nede på et minimum.

Du er landet på den helt rigtige side, hvis du er på udkig efter en billig iPhone reparation i København K, da vi netop tilbyder prisvenlige reparationer. Du kan nemt og hurtigt bestille en tid, hvis din iPhone trænger til at blive repareret. 

Spar penge på dine fremtidige iPhone reparationer hos Telerepair

Telerepair har en klar holdning om, at reparationer ikke skal koste en formue, hvorfor vores priser befinder sig på et niveau, hvor alle forbrugere kan være med. Du kan spare penge på fremtidige reparationer ved at vælge en prisvenlig reparatør.

Vores aktuelle priser fremgår altid af vores hjemmeside, hvor du kan holde dig up-to-date. Vi garanterer dig kvalitetsreparationer til lave priser – en ægte win-win situation.

Read more about iPhone Repair in English here.

Hos Telerepair København K kan du

  • Få repareret din smartphone
  • Købe eller bytte iPhone
  • Sælge din iPhone

  • Købe tilbehør til mobilen
  • Afhente reparation
  • Reklamere køb eller reparation

brands