❌ Covid-19 update: Vi har åbent!

  • Over 100.000 glade kunder
  • Altid fri fragt
  • Livstidsgaranti på reparationer

Computer Reparation

Vi udfører hjælp til alle modeller på markedet.
Altid levering samme dag.

Udskiftning af harddisk
Se priser
Stationær PC Reparation
Se priser

Står du med en computer, der ikke fungerer 100% som den skal, eller har den fået en skade?

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Telerepair har vi mere end 10 års erfaring med at reparere alle former for elektronik herunder blandt andet computere, smartphones og tablets.

Få hjælp til både din PC og din Mac

En computer er i dag en helt central del af vores alle samens hverdag. Det kan være svært at få det hele til at hænge sammen, hvis der pludselig opstår problemer med din computer. En computer kan dog nemt få problemer, både med dens hardware og ikke mindst med dens software.

Når det kommer til fysiske skader, så ser vi ofte, at der kan opstå problemer med skærmen. Her er ridser meget udbredte. Derudover kan enkelte dele af computeren også gå i stykker. En defekt blæser kan således have en stor betydning for din computers ydeevne.

Derudover er der også rigtigt mange computere, som oplever at blive inficeret med både malware og andre former for vira, som kan være til stor fare for din computer og ikke mindst din egen sikkerhed. Der kan dog være stor forskel på hvilke skader eller problemer du står med alt efter om du har en PC eller en iMac. Vi er heldigvis vant til at arbejde med både iMacs og ikke mindst med PCer, så uanset hvad dit problem måtte være, så sidder vi klar til at hjælpe.

Book din reparation nemt og hurtigt her – eller kom forbi vores butik

Hos Telerepair ønsker vi at gøre det så nemt for vores kunder at få ordnet både deres computere, tablets og smartphones som overhovedet muligt.

Du kan derfor både booke din reparation direkte her på vores hjemmeside, ligesom du er velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker.

Vi har i dag flere butikker fordelt ud over hele København samt ikke mindst en butik i centrum af Hørsholm.

I København finder du os blandt andet på Frederiksberg, Østerbro, i Indre by og ikke mindst i Taastrup. Alle vores butikker er let tilgængelige både med bus og ikke mindst hvis du kommer på cykel. Vores medarbejdere glæder sig allerede til at hjælpe dig.

0