⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Computer Reparation

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Står du med en computer, der ikke fungerer 100% som den skal, eller har den fået en skade?

Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Telerepair har vi mere end 10 års erfaring med at reparere alle former for elektronik herunder blandt andet computere, smartphones og tablets.

Få hjælp til både din PC og din Mac

En computer er i dag en helt central del af vores alle samens hverdag. Det kan være svært at få det hele til at hænge sammen, hvis der pludselig opstår problemer med din computer. En computer kan dog nemt få problemer, både med dens hardware og ikke mindst med dens software.

Når det kommer til fysiske skader, så ser vi ofte, at der kan opstå problemer med skærmen. Her er ridser meget udbredte. Derudover kan enkelte dele af computeren også gå i stykker. En defekt blæser kan således have en stor betydning for din computers ydeevne.

Derudover er der også rigtigt mange computere, som oplever at blive inficeret med både malware og andre former for vira, som kan være til stor fare for din computer og ikke mindst din egen sikkerhed. Der kan dog være stor forskel på hvilke skader eller problemer du står med alt efter om du har en PC eller en iMac. Vi er heldigvis vant til at arbejde med både iMacs og ikke mindst med PCer, så uanset hvad dit problem måtte være, så sidder vi klar til at hjælpe.

Book din reparation nemt og hurtigt her – eller kom forbi vores butik

Hos Telerepair ønsker vi at gøre det så nemt for vores kunder at få ordnet både deres computere, tablets og smartphones som overhovedet muligt.

Du kan derfor både booke din reparation direkte her på vores hjemmeside, ligesom du er velkommen til at kigge forbi en af vores fysiske butikker.

Vi har i dag flere butikker fordelt ud over hele København samt ikke mindst en butik i centrum af Hørsholm.

I København finder du os blandt andet på Frederiksberg, Østerbro, i Indre by og ikke mindst i Taastrup. Alle vores butikker er let tilgængelige både med bus og ikke mindst hvis du kommer på cykel. Vores medarbejdere glæder sig allerede til at hjælpe dig.