iPhone 5 Reparation

iPhone 5 Reparation

Vi tilbyder iPhone 5 reparation, hvor du kan vælge mellem mange forskellige reparationer. Telerepair har bl.a. specialiseret sig i at reparere iPhone 5, hvorfor du trygt kan overlade din iPhone 5 til vores reparatører.

Vi tilbyder hurtige og professionelle reparationer, hvor høj kvalitet og professionel kundeservice er i fokus. Vi er udelukkende interesseret i at levere det bedste slutresultat, så den bestilte iPhone 5 reparation lever op til dine forventninger. 

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

Vi tilbyder iPhone 5 reparation, hvor du kan vælge mellem mange forskellige reparationer. Telerepair har bl.a. specialiseret sig i at reparere iPhone 5, hvorfor du trygt kan overlade din iPhone 5 til vores reparatører.

Vi tilbyder hurtige og professionelle reparationer, hvor høj kvalitet og professionel kundeservice er i fokus. Vi er udelukkende interesseret i at levere det bedste slutresultat, så den bestilte iPhone 5 reparation lever op til dine forventninger. 

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

* Hvad er forskellen på Original A og Original OEM skærme?

På reparationsmarkedet er der en masse forskellige betegnelser af skærme, og rigtig mange forskellige kvaliteter af skærme. Vi har hos Telerepair.dk valgt at køre med Original A skærme samt Original OEM skærme. Du kan finde en beskrivelse forneden på de største forskelle mellem dem.
Original A: Er en skærm af høj kvalitet der understøttes 100% af Apple’s iPhones.

Original OEM: Er en skærm hvor der er original Apple LCD og glas på den, og den differentierer sig fra Original A skærmen, med at være nanobehandlet, have et mere hærdet glas, samt en lidt varmere farvegengivelse.

Hvorfor bruger iPhone 5 så meget strøm?

Bruger din iPhone 5 meget strøm, kan det være et tegn på, at batteriet trænger til at blive skiftet. Det er helt naturligt, at batteriet på iPhone 5 vil blive belastet og slidt, hvor et batteriskift kan blive nødvendigt. Det er både nemt og billigt at få skiftet batteri på iPhone 5, hvis du overlader den opgave til Telerepair.

Hvor kan jeg få repareret min iPhone 5?

Du kan få repareret din iPhone 5 hos Telerepair, som har mange års erfaring med at udføre reparationer på iPhone 5. Du kan bestille reparationer, uanset hvor du er bosat i landet. Bestiller du en reparation og sender din iPhone 5 til os, sørger vi for at klare resten. Vi sørger tilmed for korte reparationstider, så du kan få tilbageleveret din iPhone 5 i god behold.

Hvorfor går iPhone 5 ud?

Det er ikke normalt, at iPhone 5 går ud (eller går i sort), hvis du ikke har foretaget dig noget uhensigtsmæssigt. Oplever du gentagende gange, at din iPhone 5 går ud, bør du skride til handling. Vi kommer gerne med et kvalificeret bud på, hvad der kan være galt, så du kan få løst udfordringen. Den efterfølgende reparation vil selvfølgelig blive udført af professionelle og erfarne reparatører.

Hvorfor vil iPhone 5 ikke lade?

Oplever du, at din iPhone 5 ikke vil lade, skal du også have kigget på den. Der kan være flere forskellige grunde til, at enheden ikke vil lade, som typisk skyldes problemer med batteriet. I de fleste tilfælde vil det hjælpe at skifte batteriet, da batteriet kan være dødt eller blot være ustabilt. Hvad end der er årsagen til problemet, kan vi helt sikkert hjælpe.

Hvad koster det at få repareret iPhone 5?

Det er svært at give et konkret svar på, hvad det koster at få repareret iPhone 5. Prisen vil i høj grad afhænge af, hvilken iPhone 5 reparation du bestiller. Vi har udarbejdet en prisliste, så du kan finde svar på, hvor meget den ønskede reparation koster. Selvom vi er professionelle og har mange års erfaring, kan vi tilbyde reparationer til priser, hvor enhver forbruger kan være med.

Telerepair tilbyder iPhone 5 reparation til faste lave priser

Telerepair tilbyder iPhone 5 reparation til dig, der sidder med en ødelagt iPhone 5. Der er ingen grænser for, hvilke problemer vi kan løse, da vi har erfaring med at skifte både skærme, batterier og meget andet. På denne side finder du en lang liste over ydelser og dertilhørende priser, hvor du får det fulde overblik. 

Hvis du ikke har en iPhone 5, reparerer vi alle Apple's andre enheder - se her:

Eller hvis du har en iPad, kan du vælge din model direkte her: