iPhone 5S Reparation

iPhone 5S Reparation

iPhone 5S reparation kan bestilles på denne side, hvor du kan finde de mest almindelige reparationer. Ejer du en iPhone 5S, der er gået i stykker, bør du overveje at sende den til reparation. Skal man have glæde af sin iPhone 5S, er det nødvendigt, at den fungerer problemfrit - uden fejl og / eller mangler.

Reparationer til iPhone 5S behøves ikke at være dyre. Vi tilbyder prisvenlige reparationer, så du kan få repareret din iPhone 5S hurtigt og billigt.

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

iPhone 5S reparation kan bestilles på denne side, hvor du kan finde de mest almindelige reparationer. Ejer du en iPhone 5S, der er gået i stykker, bør du overveje at sende den til reparation. Skal man have glæde af sin iPhone 5S, er det nødvendigt, at den fungerer problemfrit - uden fejl og / eller mangler.

Reparationer til iPhone 5S behøves ikke at være dyre. Vi tilbyder prisvenlige reparationer, så du kan få repareret din iPhone 5S hurtigt og billigt.

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

* Hvad er forskellen på Original A og Original OEM skærme?

På reparationsmarkedet er der en masse forskellige betegnelser af skærme, og rigtig mange forskellige kvaliteter af skærme. Vi har hos Telerepair.dk valgt at køre med Original A skærme samt Original OEM skærme. Du kan finde en beskrivelse forneden på de største forskelle mellem dem.
Original A: Er en skærm af høj kvalitet der understøttes 100% af Apple’s iPhones.

Original OEM: Er en skærm hvor der er original Apple LCD og glas på den, og den differentierer sig fra Original A skærmen, med at være nanobehandlet, have et mere hærdet glas, samt en lidt varmere farvegengivelse.

Hvorfor mister min iPhone 5S hurtigt strøm?

Bliver du ofte irriteret over, at din iPhone 5S hurtigt mister strøm, kan du glæde dig over, at der findes en løsning. Telerepair har bl.a. erfaret, hvordan man kan komme problemet til livs ved at skifte batteriet på iPhone 5S. Ønsker du, at din iPhone 5S får en længere batterilevetid, kan du henvende dig til vores reparatører. Vi har helt sikkert en effektiv løsning på problemet.

Hvordan skifter jeg skærm på iPhone 5S?

Er din iPhone 5S skærm gået i stykker, bør du få den skiftet, før du eller din enhed kommer yderligere til skade. Har du ikke erfaring med at foretage et skærmskift, bør du overlade opgaven til professionelle reparatører. Vi tilbyder en fordelagtig garantiordning på alle iPhone 5S reparationer, så du som kunde altid er godt stillet. 

Hvorfor virker mit kamera ikke på iPhone 5S?

Nyder du at tage billeder med din iPhone 5S, er det selvfølgelig frustrerende, hvis kameraet ikke virker. Du kan dog ånde lettet op, da det er muligt at skifte både frontkamera og bagkamera på iPhone 5S, så du kan tage billeder igen. Det koster ikke alverden at få repareret kameraet på iPhone 5S – du kan finde prisen i vores oversigt over reparationsydelser.

Hvor kan jeg få repareret min iPhone 5S?

Det kan du hos Telerepair, som gennem tiden har udført professionelle reparationer for mange tusinde kunder. Du kan bestille din iPhone 5S reparation på vores hjemmeside. Den ønskede reparation vil altså aldrig være med end få klik væk, da vi henvender os til hele landet.

Vi udfører alle former for iPhone 5S reparation og vedligeholdelse, hvor kun det bedste resultat er godt nok. Vi er perfektionistiske og grundige i vores daglige arbejde, da vi har interesse i at samle på tilfredse kunder. Søger du reparation af iPhone 5S, kan du altid henvende dig til os med din forespørgsel. Vi udarbejder gerne en fair pris, ligesom vi introducerer dig for en forventet reparationstid. 

Hvis du ikke har en iPhone 5S, reparerer vi alle Apple's andre enheder - se her:

Eller hvis du har en iPad, kan du vælge din model direkte her: