iPhone 6 Reparation

iPhone 6 Reparation

iPhone 6 er en populær smartphone, som er blevet revet ned fra butikshylderne siden udgivelsen. Går din elskede iPhone 6 i stykker, behøves du ikke at gå ned med flaget. Vi kan nemlig tilbyde iPhone 6 reparation og vedligeholdelse, så du kan komme skaderne til livs.

Der er mange gode grunde til at overlade iPhone 6 reparation til en professionel reparatør. Vi tilbyder bl.a. garanti på samtlige reparationer, hvilket er din sikkerhed for en god oplevelse. 

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

iPhone 6 er en populær smartphone, som er blevet revet ned fra butikshylderne siden udgivelsen. Går din elskede iPhone 6 i stykker, behøves du ikke at gå ned med flaget. Vi kan nemlig tilbyde iPhone 6 reparation og vedligeholdelse, så du kan komme skaderne til livs.

Der er mange gode grunde til at overlade iPhone 6 reparation til en professionel reparatør. Vi tilbyder bl.a. garanti på samtlige reparationer, hvilket er din sikkerhed for en god oplevelse. 

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

* Hvad er forskellen på Original A og Original OEM skærme?

På reparationsmarkedet er der en masse forskellige betegnelser af skærme, og rigtig mange forskellige kvaliteter af skærme. Vi har hos Telerepair.dk valgt at køre med Original A skærme samt Original OEM skærme. Du kan finde en beskrivelse forneden på de største forskelle mellem dem.
Original A: Er en skærm af høj kvalitet der understøttes 100% af Apple’s iPhones.

Original OEM: Er en skærm hvor der er original Apple LCD og glas på den, og den differentierer sig fra Original A skærmen, med at være nanobehandlet, have et mere hærdet glas, samt en lidt varmere farvegengivelse.

Hvem reparerer iPhone 6?

Der er rigtigt mange virksomheder, der reparerer iPhone 6. Telerepair er et eksempel på en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at udføre iPhone 6 reparationer. Vi har valgt ikke blot at henvende os til et mindre geografisk område – men derimod hele landet.

Vores service er nemlig landsdækkende, da alle forbrugere fortjener en god oplevelse med at bestille en iPhone 6 reparation. Vi skiller os ud ved at tilbyde alle vores ydelser på nettet, hvor det er nemt og hurtigt at bestille reparationer.

Hvad koster en ny iPhone 6 skærm?

Skal du finde svar på, hvad en ny iPhone 6 skærm koster, skal du oplyse, om du ønsker et tilbud på forskærm eller bagskærm. Telerepair tilbyder skærmskift på iPhone 6, hvor vores priser hører til blandt de laveste på markedet. I den store prisliste finder du bl.a. den aktuelle pris på udskiftning af iPhone 6 skærm, hvor du vil blive introduceret for den lave reparationspris.

Hvad koster det at få lavet sin iPhone 6?

Det er svært at svare på, hvad det koster at få lavet sin iPhone 6, da det afhænger af, hvilken reparation der er brug for. Det er f.eks. ikke underordnet, om du skal have skiftet skærmen, batteriet, home-knappen, højtaleren eller noget helt femte. iPhone 6 reparationer kan være dyre, men det behøves ikke at være tilfældet. Vores priser appellerer til alle forbrugere, da vi ikke ønsker at opkræve højere priser end højst nødvendigt.

Bestil iPhone 6 reparation hos Telerepair

Er du blevet enig med dig selv om, at en iPhone 6 reparation er en nødvendighed, kan du bestille en vilkårlig reparation på vores website. Hele bestillingsprocessen foregår online, hvor du kan angive, hvilken reparation du skal have udført. Vi reparerer din iPhone 6 og leverer den tilbage til dig, så du kan få optimal glæde af din iPhone 6 igen.

Reparationstiden vil afhænge af, hvilken iPhone 6 reparation du bestiller. Ved bestilling vil du blive introduceret for en forventet reparationstid, så du ved, hvor længe du skal undvære din enhed. Du kan bestille reparationer på alle tidspunkter af døgnet. 

Hvis du ikke har en iPhone 6, reparerer vi alle Apple's andre enheder - se her:

Eller hvis du har en iPad, kan du vælge din model direkte her: