iPhone 6S Plus Reparation

iPhone 6S Plus Reparation

iPhone 6S Plus reparation udbydes af Telerepair, som kan reparere din iPhone 6S Plus til en fordelagtig pris. Søger du en dygtig, pålidelig og effektiv reparatør, er du havnet på den rigtige side. Vi vil med glæde reparere din iPhone 6S Plus, så den fungerer upåklageligt igen. iPhone 6S Plus er en fantastisk smartphone, som enhver forbruger fortjener at eje. Er du allerede ejer af en iPhone 6S Plus, men er den gået i stykker? Så skal du selvfølgelig have bestilt en reparation, så du kan få repareret enheden hurtigst muligt.

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

iPhone 6S Plus reparation udbydes af Telerepair, som kan reparere din iPhone 6S Plus til en fordelagtig pris. Søger du en dygtig, pålidelig og effektiv reparatør, er du havnet på den rigtige side. Vi vil med glæde reparere din iPhone 6S Plus, så den fungerer upåklageligt igen. iPhone 6S Plus er en fantastisk smartphone, som enhver forbruger fortjener at eje. Er du allerede ejer af en iPhone 6S Plus, men er den gået i stykker? Så skal du selvfølgelig have bestilt en reparation, så du kan få...

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

* Hvad er forskellen på Original A og Original OEM skærme?

På reparationsmarkedet er der en masse forskellige betegnelser af skærme, og rigtig mange forskellige kvaliteter af skærme. Vi har hos Telerepair.dk valgt at køre med Original A skærme samt Original OEM skærme. Du kan finde en beskrivelse forneden på de største forskelle mellem dem.
Original A: Er en skærm af høj kvalitet der understøttes 100% af Apple’s iPhones.

Original OEM: Er en skærm hvor der er original Apple LCD og glas på den, og den differentierer sig fra Original A skærmen, med at være nanobehandlet, have et mere hærdet glas, samt en lidt varmere farvegengivelse.

Hvem kan reparere en ødelagt iPhone 6S Plus skærm?

Der er mange, der kan reparere en ødelagt iPhone 6S Plus skærm. Det er bl.a. en af de ydelser, som vi tilbyder hos Telerepair, hvor du kan glæde dig over lave priser, god service og kort reparationstid. Vi har udskiftet mange skærme på iPhone 6S Plus, og vi kan naturligvis også udskifte din skærm. Du behøves ikke at bevæge dig ned til din lokale reparatør, da du kan sende din beskadige enhed med posten.

Hvem er den billigste iPhone 6S Plus reparatør?

Det er svært at svare på, hvem der er den billigste iPhone 6S Plus reparatør. Telerepair sørger altid for, at du får tilbudt en fordelagtig pris på den ønskede reparation, så du kan skåne din pengepung. Vi udfører udelukkende kvalitetsreparationer, hvor priserne er overkommelige. Du kan kigge nærmere på vores udarbejdede prisliste, så du bliver bekendt med vores lave prisniveau.

Hvorfor vil min iPhone 6S Plus ikke lade?

Vil din iPhone 6S Plus ikke lade, kan det f.eks. skyldes, at der er et problem med batteriet eller laderstikket. Har du allerede identificeret problemet, kan du bestille den nødvendige reparation. Kan du ikke identificere problemet, kan vi udføre en diagnose, hvor problemet vil blive belyst. Herefter sørger vi for at reparere din iPhone 6S Plus, så den kan lade igen.

Hvor kan jeg få udskiftet mikrofon på iPhone 6S Plus?

Du kan få udskiftet mikrofon på iPhone 6S Plus hos Telerepair, som har stor erfaring med mikrofonudskiftning. Det sker af og til, at mikrofonen på iPhone 6S Plus svigter, hvor det vil være nødvendigt at udskifte den. Er du træt af, at mikrofonen på din iPhone 6S Plus ikke virker, kan du bestille en reparation nu.

Bestil iPhone 6S Plus reparation på nettet

Telerepair er et nytænkende koncept, der giver dig mulighed for at bestille iPhone 6S Plus reparation på nettet. Du kan bestille stort set alle reparationer direkte fra din enhed, hvor vi i øvrigt står til rådighed med fordelagtige priser og professionel kundeservice.

Skærmudskift, batteriudskift, højtalerudskift og mikrofonudskift er nogle af de reparationer, du kan bestille på denne side. Vores topprofessionelle medarbejdere vil glæde sig til at reparere din iPhone 6S Plus.  

Hvis du ikke har en iPhone 6S Plus, reparerer vi alle Apple's andre enheder - se her:

Eller hvis du har en iPad, kan du vælge din model direkte her: