iPhone 6S Reparation

iPhone 6S Reparation

Telerepair tilbyder alle former for reparationer af Apples iPhone 6S reparation. Hvis du står i den uheldige situation, at din iPhone er gået i stykker eller er defekt, kan du sende din enhed til reparation hos os med posten. Herefter vil vores dygtige reparatører hurtigst muligt reparere din telefon. På denne side kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilke reparationer vi tilbyder samt finde en overskuelig prisliste.

Fordele hos os

 • Walk-in service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

Telerepair tilbyder alle former for reparationer af Apples iPhone 6S reparation. Hvis du står i den uheldige situation, at din iPhone er gået i stykker eller er defekt, kan du sende din enhed til reparation hos os med posten. Herefter vil vores dygtige reparatører hurtigst muligt reparere din telefon. På denne side kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvilke reparationer vi tilbyder samt finde en overskuelig prisliste.

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

iPhone 6S blev lanceret af Apple tilbage i 2015, og bød dengang på en lang række nye spændende features sammenlignet med sin forgænger iPhone 6! Blandt andet var dette den første iPhone, der kunne fås i guld. 

Denne smartphone havde også fået styrket sin holdbarhed siden Apple havde valgt at bruge et nyt og stærkere chassis, som blandt andet skulle kunne beskytte bedre imod stød. Derudover var denne telefon også den første til at introducere 3D touch teknologien. iPhone 6S er stadig en af de mest udbredte telefoner herhjemme og vi har derfor solid erfaring med at reparere alle slags skader. Så hvis du står med en telefon, som har fået en skade eller bare ikke virker som den skal, så kan vi uden tvivl få den til blive så god som ny igen.

Vi reparerer din iPhone imens du venter

En smartphone er for langt de fleste danskere ikke bare en telefon, men en livslinje, der hjælper til at binde hele hverdagen sammen. Det er på vores telefon at vi samler numrene, adresser og e-mailsene fra alle de personer vi kender. Det er også her vi gemmer alle vores aftaler og ikke mindst vores mest dyrebare billeder af dem vi holder af. Så der er ikke noget at sige til, at det hurtigt kan se sort ud for mange, når ens iPhone går i stykker.

Derfor har vi hos Telerepair altid fokus på at kunne reparere din telefon så hurtigt som muligt. Heldigvis betyder vores mange års erfaring og vores mange dygtige medarbejdere, at vi hurtigt kan reparere alle de mest udbredte iPhoneskader. I de fleste tilfælde kan vi reparere din telefon på under 1 time. Langt de fleste af vores kunder får derfor hurtigt deres telefon tilbage igen. Du kan både vente i en af vores butikker eller gå dig en tur, da alle vores butikker ligger centralt i såvel København som Hørsholm, så en time kan gå rigtigt hurtigt.

Udover at vi er hurtige til at fixe alle de mest udbredte skader, så lægger vi også stor vægt på kvaliteten i vores arbejde skal være 100% i orden. Derfor anvender vi altid originale Apple reservedele, når vi arbejder med iPhones. Det betyder at du både kan være helt tryg når du overlader din telefon til os. Du får også garanti på alle vores reparationer. 

Vi sidder altid klar til at svare på alle dine spørgsmål om din iPhone

Hvis du har nogle spørgsmål til din iPhone så vær ikke bange for at tage kontakt til os. VI sidder altid klar til at hjælpe vores kunder og vores kundeservice sidder klar imellem 10-18 på alle hverdage samt imellem 10-15 i weekenden. Der er næppe det spørgsmål vi ikke kan besvare.

Du kan også vælge at komme forbi en af vores 5 butikker. Vores butikker ligger alle centralt placeret i henholdsvis København og Hørsholm, så vi er altid lette at finde og komme i kontakt med.

Ellers er du meget velkommen til at booke en reparationstid ovenfor. Det eneste du skal gøre, er at vælge hvilken skade, der er tale om, og derefter vil du få tilsendt en returkuvert som du kan sende din telefon til os i.