iPhone 6S Reparation

iPhone 6S Reparation

Telerepair tilbyder iPhone 6S reparation, hvor vi kan løse stort set alle tænkelige problemer. Er du den heldige ejer af en iPhone 6S, men virker den ikke, som den skal? I så fald kan du sende din enhed til reparation, så vores dygtige reparatører kan løse problemet. Vi har udført reparationer i årevis, hvor iPhone 6S er en af de enheder, vi har stiftet bekendtskab med. På denne side får du overblikket over, hvilke reparationer vi tilbyder dig, der er indehaver af en iPhone 6S. Du finder også en overskuelig prisliste.

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

Telerepair tilbyder iPhone 6S reparation, hvor vi kan løse stort set alle tænkelige problemer. Er du den heldige ejer af en iPhone 6S, men virker den ikke, som den skal? I så fald kan du sende din enhed til reparation, så vores dygtige reparatører kan løse problemet. Vi har udført reparationer i årevis, hvor iPhone 6S er en af de enheder, vi har stiftet bekendtskab med. På denne side får du overblikket over, hvilke reparationer vi tilbyder dig, der er indehaver af en iPhone 6S. Du finder...

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

* Hvad er forskellen på Original A og Original OEM skærme?

På reparationsmarkedet er der en masse forskellige betegnelser af skærme, og rigtig mange forskellige kvaliteter af skærme. Vi har hos Telerepair.dk valgt at køre med Original A skærme samt Original OEM skærme. Du kan finde en beskrivelse forneden på de største forskelle mellem dem.
Original A: Er en skærm af høj kvalitet der understøttes 100% af Apple’s iPhones.

Original OEM: Er en skærm hvor der er original Apple LCD og glas på den, og den differentierer sig fra Original A skærmen, med at være nanobehandlet, have et mere hærdet glas, samt en lidt varmere farvegengivelse.

Hvor kan jeg få skiftet iPhone 6S skærm?

Har du været så uheldig at tabe eller på anden vis beskadige din iPhone 6S skærm, kan du selvfølgelig få den skiftet uden problemer. Du kan få skiftet skærmen på din iPhone 6S hos Telerepair, som er eksperter i skærmudskift. Din iPhone 6S vil få monteret en ny kvalitetsskærm, så enheden fremstår så god som ny igen.

Vi kan hurtigt skifte din iPhone 6S skærm, og vi opkræver ikke en formue for reparationen. Vores dygtige og servicemindede reparatører står klar til at betjene dig og din iPhone 6S.

Hvorfor virker lyden ikke på iPhone 6S?

Der kan være flere forskellige logiske grunde til, at lyden ikke virker på din iPhone 6S. Det er dog ikke et problem, du skal ignorere, da lyden naturligvis skal fungere optimalt. Telerepair er dygtige til at identificere det pågældende problem og finde en effektiv løsning. Det kan f.eks. være nødvendigt at udskifte højtaleren, hvis det er højtaleren, der er problemet.

Hvordan skifter jeg batteri på iPhone 6S?

Er batteriet dødt, eller er det blevet meget sløvt, kan du selvfølgelig få det skiftet. Har du mod på det, kan du skifte batteriet selv, men det er sjældent en god idé. Udskiftning af batteri på iPhone 6S bør overlades til professionelle, så man slipper for at gøre mere skade end gavn på sin iPhone 6S. Du kan bestille udskiftning af batteri på iPhone 6S i dag, så din iPhone 6S kan blive forkælet med et nyt og funktionelt batteri.

Effektiv og prisvenlig iPhone 6S reparation

Telerepair er kendt for at tilbyde effektiv og prisvenlig iPhone 6S reparation, som du også kan benytte dig af. Selvom iPhone 6S er en kvalitetsenhed, er det ikke ensbetydende med, at den kan holde sig kørende i årtier. Skal din iPhone 6S repareres, kan du bestille en reparation og sende enheden ind til os. Herfra tager vi os af resten, så du kan læne dig tilbage og afvente det færdige resultat.

iPhone 6S reparation er nemmest at bestille på nettet, hvor bestillingsprocessen er meget simpel. Du kan få repareret din iPhone 6S hos Telerepair, hvor du er sikret den højeste kvalitet.  

Hvis du ikke har en iPhone 6S, reparerer vi alle Apple's andre enheder - se her:

Eller hvis du har en iPad, kan du vælge din model direkte her: