iPhone 7 Reparation

iPhone 7 Reparation

iPhone 7 reparation kan bestilles på nettet. Vi reparerer iPhone 7 – og vi er selvfølgelig dygtige til det. Trænger din iPhone 7 til at blive repareret, kan du henvende dig til os, så vi kan komme problemet til livs. Vi har udført mange reparationer af iPhone 7, hvor vi har leveret tilfredsstillende og kompromisløse resultater gang på gang. Du bestiller din iPhone 7 reparation direkte på vores website, hvor der stort set ikke findes den reparation, vores dygtige reparatører ikke kan klare. Du kan naturligvis også komme ned i en af vores butikker

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

iPhone 7 reparation kan bestilles på nettet. Vi reparerer iPhone 7 – og vi er selvfølgelig dygtige til det. Trænger din iPhone 7 til at blive repareret, kan du henvende dig til os, så vi kan komme problemet til livs. Vi har udført mange reparationer af iPhone 7, hvor vi har leveret tilfredsstillende og kompromisløse resultater gang på gang. Du bestiller din iPhone 7 reparation direkte på vores website, hvor der stort set ikke findes den reparation, vores dygtige reparatører ikke kan klare....

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

* Hvad er forskellen på Original A og Original OEM skærme?

På reparationsmarkedet er der en masse forskellige betegnelser af skærme, og rigtig mange forskellige kvaliteter af skærme. Vi har hos Telerepair.dk valgt at køre med Original A skærme samt Original OEM skærme. Du kan finde en beskrivelse forneden på de største forskelle mellem dem.
Original A: Er en skærm af høj kvalitet der understøttes 100% af Apple’s iPhones.

Original OEM: Er en skærm hvor der er original Apple LCD og glas på den, og den differentierer sig fra Original A skærmen, med at være nanobehandlet, have et mere hærdet glas, samt en lidt varmere farvegengivelse.

Hvad koster det at reparere iPhone 7?

Er du interesseret i at vide, hvad det koster at reparere iPhone 7, skal du først finde ud af, hvilken reparation der skal udføres. Der findes ikke én fast reparationspris, da prisen afhænger af den pågældende reparation. Vi har opstillet en overskuelig prisliste, hvor du kan blive klogere på, hvor meget det koster at få udført en iPhone 7 reparation. Vi kan bl.a. udskifte batterier, skærme og højtalere. Se også priser på lynhurtig og effektiv reparation af iPhone 7 plus

Hvor kan jeg få lavet min iPhone 7?

Du kan få lavet din iPhone 7 hos Telerepair, som er eksperter i at reparere iPhone 7. Vi dækker hele landet, da vi giver dig mulighed for at sende din enhed med posten. Bestiller du en reparation, vil vi sørge for at reparere enheden snarest. Vi reparerer alle smartphones og tablets, hvor iPhone 7 naturligvis ikke er nogen undtagelse.

Hvordan skifter man batteri på iPhone 7?

At skifte batteri på iPhone 7 er en nem opgave for en professionel og erfaren reparatør. Det er dog ikke en opgave, man bør kaste sig ud i, hvis man ikke har erfaring med at reparere iPhone 7. Vil du undgå at gøre skade på din iPhone 7, bør du lade os klare reparationen. Vi yder garanti på alle vores reparationer, hvilket garanterer dig et perfekt resultat.

Hvorfor vil iPhone 7 ikke lade?

Vil din iPhone 7 ikke lade, skal du selvfølgelig have kigget på den. Det blotte øje vil have svært ved at gennemskue problemet, da der kan være tale om tekniske problemer. Vi tilbyder at udføre en diagnose, så vi kan finde ud af, hvorfor din iPhone 7 ikke vil lade. Identificerer vi problemet, vil vi selvfølgelig løse det, så din iPhone 7 kan lade igen.

Læg den ønskede iPhone 7 reparation i kurven og bestil

Vi har gjort det nemmere end nogensinde før at bestille en iPhone 7 reparation. Det eneste du skal gøre er at lægge den ønskede reparation i kurven og fortsætte til bestillingsprocessen. Når vi modtager din bestilling og din enhed, vil vi straks gå i gang med selve reparationen, så du kan få tilbageleveret din iPhone 7 i god stand. 


Hvis du ikke har en iPhone 7, reparerer vi alle Apple's andre enheder - se her:

Eller hvis du har en iPad, kan du vælge din model direkte her: