iPhone 8 Plus Reparation

iPhone 8 Plus Reparation
Er din iPhone 8 Plus faldet i toilettet og vil den ikke tænde mere? Har du tabt din iPhone 8 Plus på vej til arbejde, eller trænger den bare til et nyt batteri? Hos Telerepair kan vi lave det hele. Vores professionelle teknikere er klar til at tage imod samtlige tænkelige skader på din iPhone 8 Plus. Så hvis du vil have brancheledende service til brancheledende priser, kan du på denne side vælge og bestille tid til reparation af din iPhone 8 Plus. Samtlige reparationer inkluderer 24 måneders reklamation, så du er sikret en god kundeoplevelse - også efter du har fået repareret din iPhone 8 Plus hos os.

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
Er din iPhone 8 Plus faldet i toilettet og vil den ikke tænde mere? Har du tabt din iPhone 8 Plus på vej til arbejde, eller trænger den bare til et nyt batteri? Hos Telerepair kan vi lave det hele. Vores professionelle teknikere er klar til at tage imod samtlige tænkelige skader på din iPhone 8 Plus. Så hvis du vil have brancheledende service til brancheledende priser, kan du på denne side vælge og bestille tid til reparation af din iPhone 8 Plus. Samtlige reparationer inkluderer 24...

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

* Hvad er forskellen på Original A og Original OEM skærme?

På reparationsmarkedet er der en masse forskellige betegnelser af skærme, og rigtig mange forskellige kvaliteter af skærme. Vi har hos Telerepair.dk valgt at køre med Original A skærme samt Original OEM skærme. Du kan finde en beskrivelse forneden på de største forskelle mellem dem.
Original A: Er en skærm af høj kvalitet der understøttes 100% af Apple’s iPhones.

Original OEM: Er en skærm hvor der er original Apple LCD og glas på den, og den differentierer sig fra Original A skærmen, med at være nanobehandlet, have et mere hærdet glas, samt en lidt varmere farvegengivelse.

iPhone 8 plus reparation med 24 måneders garanti

Telerepair er altid klar til at afhjælpe dig & din enhed når uheldet har været ude. Hvis du skal bruge hjælp til en reparation på den nyeste smartphone fra Apple, iPhone 8 Plus, er vi det foretrukne reparations- og rådgivningssted og har nogle af Danmarks absolut bedste priser på alle typer reparationer. Vi er altid klar til at hjælpe dig med din ødelagte enhed uanset om den har lidt fysisk overlast, er blevet vandskadet eller har et hardware- eller software problem.

iPhone 8 reparation med 10 års erfaring

Vores tekniker-team har over 10 års erfaring  indenfor reparations- og teknologibranchen og er af den årsag nogle af de bedste i Danmark til at tage hånd om din iPhone 8 Plus. Det vigtigste for os er, at du er tryg og føler dig i sikre hænder igennem hele processen fra når du afleverer telefonen, imens den er os i hænde og indtil du får den tilbage efter endt reparation. Af samme årsag vægter vi vores service højt og vores kundeservice står derfor altid til rådighed for dig som kunde – uanset om du sender os en mail, ringer til os, kontakter os via de sociale medier eller kommer forbi en af vores butikker.

Har du en iPhone 8? Se priser på reparation af iPhone 8 i København, Østerbro og Frederiksberg.

Garanteret tilfredshed med din reparation hos Telerepair

Vi ønsker kun, at du er tilfreds og vejleder samt svarer også gerne på spørgsmål – det koster ikke noget! Vi yder, såfremt intet andet er oplyst, altid 24 måneders reklamationsret på alle reparationer, således du netop kan være sikret og føle dig i trygge hænder ved at få din iPhone 8 Plus repareret hos Telerepair. Vi har brugt flere år på nøje at udvælge markedets bedste reparationsdele således reklamationsraten kan holdes lavt og du ikke føler dig svigtet af dårlige reservedele.

Telerepair står også altid klar til at hjælpe dig hvis din enhed har en fejl på dens bundkort, da vi har nogle af Danmarks dygtigste teknikere som oftest kan afhjælpe problemerne her ved  direkte lodninger. Såfremt du ønsker at få ombyttet din enhed direkte via Apple, hvis den er udenfor garantien, kan vi ligeledes være dig behjælpeligt her da vi har et samarbejde med et Apple-certificeret værksted.