⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

iPhone X Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

iPhone X Reparation
Har du været en af de heldige og fået fat på Apples ny iPhone X? Er glæden vendt til gråd, fordi din den er gået i stykker? Frygt ej, Telerepair har din ryg. Vi tilbyder reparationer af samtlige mulige defekter, og sikrer at din iPhone X kommer til at fungere og se ud som ny. Jo hurtigere du får bestilt en tid nedenfor på denne side, desto hurtigere kan vi behandle din reparation. Du kan også møde op direkte i butikkerne. Vores professionelle teknikere har mange års erfaring, og de sikrer at du har din reparerede iPhone i hænderne igen på rekordtid.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 1.199,00 kr 449,00 kr

 • 1.449,00 kr 699,00 kr

 • 1.999,00 kr 1.249,00 kr

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 899,00 kr 149,00 kr

 • 599,00 kr Gratis

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 149,00 kr Gratis

 • 249,00 kr Gratis

 • 2.299,00 kr 1.549,00 kr

 • 849,00 kr 99,00 kr

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 1.199,00 kr 449,00 kr

 • 399,00 kr Gratis

 • 699,00 kr Gratis

 • 899,00 kr 149,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
Har du været en af de heldige og fået fat på Apples ny iPhone X? Er glæden vendt til gråd, fordi din den er gået i stykker? Frygt ej, Telerepair har din ryg. Vi tilbyder reparationer af samtlige mulige defekter, og sikrer at din iPhone X kommer til at fungere og se ud som ny. Jo hurtigere du får bestilt en tid nedenfor på denne side, desto hurtigere kan vi behandle din reparation. Du kan også møde op direkte i butikkerne. Vores professionelle teknikere har mange års erfaring, og de sikrer at...
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Mere om iPhone X reparation

iPhone X er en af de mest spændende iPhones der er blevet lavet i de senere år. Denne fantastiske telefon blev lanceret i 2017 og i forhold til sine forgængere i form af både iPhone 8 og iPhone 8 Plus, så byder iPhone X på en lang række unikke features såsom blandt andet FaceID.

Det særlige ved netop denne iPhone er, at telefonen er designet som én stor skærm. Denne iPhone bryder derfor markant med sine forgængere og har dermed været med til at revolutionere branchen.

Der er dog også ulemper ved den nye, større skærm og glasbagsiden, som effektiviserer trådløs opladning. iPhone X er nemlig særligt sårbar overfor slag og ridser. Heldigvis er vi hos Telerepair eksperter i at reparere iPhone X-modellen, hvor vi tilbyder udskiftning af skærm, bagcover, batteri, front- og bagkamera og dock connector samt laver en diagnose af din telefon, hvis du er usikker på dens skaders omfang.

Ud over forbedringerne til skærmen og det nye FaceID har iPhone X også et bedre kamera end dens forgængere, mens den også afskaffer deres home-knap til fordel for det større OLED-display. Det betyder også enden på fingeraftryksscanneren, som gør, at mobilen kun kan låses op ved brug af FaceID eller kode.

Vi reparerer 80% af vores telefoner inden for 1 time

Hos Telerepair er vi godt klar over, at det er svært at undvære sin smartphone. Det gælder særligt hvis man lever i en travl hverdag, hvor der både tigger opkald, e-mails og beskeder ind i løbet af dagen. Uden sin telefon kan man hurtigt komme til at miste overblikket over sin hverdag. Vores telefon husker jo alle de ting, som vi ikke selv skal huske.

Derfor er vores førsteprioritet altid at reparere alle skader så hurtigt som muligt. Heldigvis kan vi takket være vores mere end 10 års erfaring hurtigt reparere alle de mest udbredte iPhoneskader. Det inkluderer blandt andet at skifte en skærm, et cover eller batteri. I langt de fleste tilfælde kan vi endda reparere din telefon på 1 time.

Hvis du ikke ved, hvad der er galt med din telefon, kan du også komme forbi en af vores butikker og få stillet en diagnose. Det tager i de fleste tilfælde kun 20 minutter. Efterfølgende vil vi hurtigt kunne reparere din telefon, hvis det er nødvendigt.

Vi bruger kun originale reservedele når vi reparerer din telefon

Vi bruger kun originale reservedele, når vi reparerer smartphone. Det betyder at du ikke skal frygte for at din garanti bliver gjort ugyldig. Det er langt fra alle steder, at man anvender de rette reservedele, men det kan have en negativ indvirkning på din smartphones.

Det kan sagtens være at det ligefrem vil ødelægge din telefon yderligere. For os er det dog afgørende at alle reparationer lever op til den højest mulige standard.

Besøg en af vores mange butikker og få personlig hjælp til din iPhone

Hvis du ikke allerede har booket en reparationstid her på siden, så er du også meget velkommen til at kigge forbi en af vores 6 fysiske butikker. Alle vores butikker ligger centralt i henholdsvis København, Taastrup og Hørsholm og er let tilgængelig ved hjælp af både offentlig transport og ikke mindst via cykel. I København finder du også både på Østerbro, Vesterbro på Frederiksberg og i Indre by.

Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål som du ikke har kunnet finde svar på andre steder. Der er næppe det spørgsmål vi ikke kan besvare. Du kan også altid ringe til vores kundeservice. Vi sidder klar alle hverdage imellem klokken 10-18 og lørdage mellem klokken 10-16.

iPhone X skærm

Skal du have udskiftet din iPhone X skærm? Så kan du få gjort det professionelt og hurtigt hos Telerepair.

Apple har med iPhone X lavet en drastisk ændring af deres design. Skærmen fylder nu næsten hele forsiden af mobilen. Det har også gjort at displayet nu er på hele 5,8”, uden at selve telefonen er blevet større.

Apple gik også over til OLED i mange af deres modeller. OLED står for “Organic Light Emitting Diode”, og er markant anderledes end de gamle LED-displays. De består af et tyndt film af organisk materiale, som kan blive oplyst. De er derfor endnu bedre til at vise mørke eller sorte farver, fordi de enkelte dioders lys ikke “smitter af” eller forurener som ved LCD.

iPhone X batteri

Et iPhone X batteri er større, men ellers meget lig iPhone 8. Det har en kapacitet på 2.716 mAh, men samme mulighed for Fast Charging og QI trådløs opladning. 

Selvom batteriet er blevet større, er mobilen også blevet mere krævende. Derfor har den brug for opladning i nogenlunde samme intervaller. Du kan tale i telefon, uafbrudt, i 21 timer eller lytte til musik i 60 timer. Dør dit batteri hurtigere ud, kan det være en god idé at få det udskiftet.