⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Samsung er i dag en af verdens allerstørste producenter af smartphones og ikke mindst elektronik helt overordnet. Derfor er det også helt naturligt at Samsung er stormet frem og hurtigt har etableret sig som en af de mest populære smartphoneproducenter i Danmark, kun overgået af Apple. Men selvom Samsung er garant for cutting edge teknologi og smart design, så er det svært at undgå at få skader på sin Samsung telefon. Hos Telerepair har vi mange års erfaring med at reparere alle former for Samsung smartphones og derfor kan vi hurtigt sørge for at din telefon bliver så god som ny.

Få repareret din telefon inden for 60 minutter

Noget af det mest frustrerende man kan komme ud er at ens smartphone pludselig holder op med at virke eller bare går i stykker. Uanset om der er tale om en overfladisk skade eller problemer med telefonens software, så er det afgørende for de fleste at man hurtigt får sin telefon repareret, da den spiller en afgørende rolle for at binde vores dagligdag sammen.

Derfor er det også vores vigtigste opgave at reparere alle Samsung telefoner så hurtigt som muligt, så vores kunder kan vende tilbage til deres hverdag. Heldigvis er langt de fleste skader, som vi oplever på Samsung Galaxy telefoner af en overfladisk karakter. De mest almindelige skader er således flækkede skærme eller defekte kameraer eller mikrofoner. I disse tilfælde kan vi dog reparere 80% af alle skader inden for 1 time.

Det betyder at du ikke behøver at vente længe og du får selvfølgelig din telefon med dig hjem samme dag. Hvis din telefon har problemer med sin software, kan der gå længer tid før din telefon er klar.

Vi tilbyder selvfølgelig reparationer af alle de mest populære smartphones fra Samsung herunder:

Vi holder altid øje med de sidste nye trends inden for branchen, hvilket sikrer at vi kan tilbyde alle reparationer af selv de nyeste smartphones fra Samsung.

Altid originale reservedele og lave priser

Udover at vi altid arbejder for at give dig din smartphone tilbage så hurtigt som muligt, så får du også en lang række andre fordele, når du får os til at reparere din Samsung Galaxy telefon. For i modsætning til mange andre reparatører så får du hos os både gavn af lave priser, samt ikke mindst originale reservedele. Det er langt fra alle der i dag bruger originale reservedele, når de reparerer smartphones, hvilket kan få store konsekvenser. I værste fald kan det medvirke til at din smartphone brænder sammen – og så skal du finde penge til en ny.

Den bekymring slipper du helt for, når vi står for at reparere din telefon.

Kom forbi en af vores fysiske butikker i dag

Hos Telerepair har du både mulighed for at booke en reparation direkte via vores hjemmeside. Det kræver kun få klik og tager kun få minutter. Ved online bestillinger vil du få tilsendt en fragtkuvert, som du kan sende til os. Men du er også meget velkommen til at komme forbi en af vores fysiske butikker. Vi har flere butikker fordelt over hele København, samt en butik i det centrale Hørsholm og Lyngby. I København finder du os både i Indre by, på Frederiksberg, på Østerbro og i Taastrup. Alle vores butikker ligger så centralt at de er nemme at komme til både på cykel og med offentlig transport.