⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

iPhone Reparation

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Hurtig reparation af iPhones til stærke priser

Hos Telerepair har vi beskæftiget sig med iPhone reparationer siden tidernes morgen, hvorfor vi kan være behjælpelige med en lang række reparationsydelser. Vores reparatører er blandt de dygtigste i landet og vores priser og reparationstider er begge helt i top.

Skal din iPhone repareres, vil den ønskede reparation aldrig være mere end få klik væk. Vi giver dig her en unik mulighed for at bestille den ønskede iPhone reparation nemt og hurtigt via vores hjemmeside.

Vi udfører iPhone reparationer til faste lave priser

Telerepair.dk er en landsdækkende reparationsservice, der er henvendt til dig, der ønsker at få din iPhone repareret til en god pris. En iPhone er en dyr telefon, men det betyder ikke, at det skal koste en bondegård at få den fixet, hvis der skulle opstå en skade – for det gør der tit.

Selvom at Apple bliver dygtigere og dygtigere til at udvikle og fremstille smartphones, der er mere slidstærke og mindre følsomme end tidligere, så er skader svære at undgå.

Vind, vejr, slidtage og uheld er blot nogle af de ting, der kan beskadige en iPhone. Søger du akut en iPhone reparation, sidder vi klar til at håndtere din enhed. Vi bestræber os på at have det mest almindelige reparationsudstyr og reservedele på lager, så vi kan udføre reparationen med det samme.

Nogle af de mest almindelige skader, som vi udfører, inkluderer udskiftning af skærm, udskiftning af batteri, udskiftning af bagcover, udskiftning af ladestik, udskiftning af volumeknap, udskiftning af mikrofon

Vi tilbyder selvfølgelig reparationer af alle de mest populære smartphones fra Apple herunder:

Ejer du en af ovenstående enheder, kan vi helt sikkert hjælpe dig.

Altid korte reparationstider og laaang garanti

Når du vælger at få din smartphone repareret ved os, får du en lang række fordele som er svære at matche andre steder. Den primære fordel ved at vælge os er, at vores priser er blandt de allerskarpeste på markedet og derudover får du både glæde af korte reparationstider og en lang garanti på din reparation.

Sidst men ikke mindst har vi gjort det nemt at bestille din ønskede iPhone reparation direkte via vores hjemmeside.

Efter at du har bestilt en reparation hos os, skal du sende din iPhone til vores adresse, hvorefter vi vil udføre reparationen hurtigst muligt.

Vi bestræber os på at udføre alle reparationer inden for få hverdage.

Vi yder også garanti på samtlige iPhone reparationer, hvilket er din sikkerhed for, at reparationen bliver udført korrekt. Vi bruger kun originale reservedele, hvilket er din garanti for et perfekt resultat. Derudover gennemtester vi alle enheder, før de bliver sendt tilbage til vores kunder.

Sådan bestiller du en reparation hos os

I vores moderne tidsalder skal iPhone reparationer bestilles på nettet.

Vi tager afstand fra langsomme og besværlige processer – og det gør vi aktivt ved at gøre det muligt for dig at bestille reparationer på nettet. I realiteten fungerer vores hjemmeside som en webshop, da du både kan bestille og betale for den ønskede reparation.

Således slipper du for at besøge din lokale reparatør i tilfælde af, at din iPhone vælger at svigte dig.

Det eneste du skal gøre for at bestille en iPhone reparation hos os, er følgende:

 • Find din enhed
 • Vælg den pågældende skade (ødelagt skærm, defekt mikrofon, defekt knap e.l.)
 • Indtast dine personoplysninger
 • Bestil reparation

Herfra står vi klar i butikken til at reparere din iPhone.

Bor du langt væk fra nærmeste butik, er det også muligt at sende enheden. I det øjeblik vi modtager din bestilling, sørger vi for, at du modtager en returkurvet, så du kan sende din enhed ind til os.

Herfra kan du læne dig tilbage og stole trygt på, at vi klarer reparationen.

Besøg en af vores mange butikker

Hos Telerepair er vi så heldige at råde over flere butikker, der alle ligger centralt placeret. Vores butikker ligger henholdsvis på Frederiksberg, på Østerbro, på Vesterbro, i Indre by, på Amager, Taastrup, Lyngby samt i Hørsholm. Alle vores butikker ligger centralt og er nemme at komme til både på cykel men også via offentlig transport. Hvis du er i nærheden, kan du hurtigt aflevere din smartphone i en af vores butikker til reparation, hvis det er det nemmeste for dig.