iPhone SE Reparation

iPhone SE Reparation

iPhone SE er en af de nyeste udgivelser fra Apple. Ejer du en iPhone SE, der er gået i stykker, kan du få den repareret af en dansk reparatør med de helt rigtige kvalifikationer. Telerepair står til rådighed med unikke kompetencer og mange års erfaring med iPhone SE reparation.

Du kan få repareret din iPhone SE med kort varsel, hvis du bestiller en reparation via vores website. Du finder også en prisliste, så du kan finde svar på, hvor meget reparationen koster.

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

iPhone SE er en af de nyeste udgivelser fra Apple. Ejer du en iPhone SE, der er gået i stykker, kan du få den repareret af en dansk reparatør med de helt rigtige kvalifikationer. Telerepair står til rådighed med unikke kompetencer og mange års erfaring med iPhone SE reparation.

Du kan få repareret din iPhone SE med kort varsel, hvis du bestiller en reparation via vores website. Du finder også en prisliste, så du kan finde svar på, hvor meget reparationen koster.

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

* Hvad er forskellen på Original A og Original OEM skærme?

På reparationsmarkedet er der en masse forskellige betegnelser af skærme, og rigtig mange forskellige kvaliteter af skærme. Vi har hos Telerepair.dk valgt at køre med Original A skærme samt Original OEM skærme. Du kan finde en beskrivelse forneden på de største forskelle mellem dem.
Original A: Er en skærm af høj kvalitet der understøttes 100% af Apple’s iPhones.

Original OEM: Er en skærm hvor der er original Apple LCD og glas på den, og den differentierer sig fra Original A skærmen, med at være nanobehandlet, have et mere hærdet glas, samt en lidt varmere farvegengivelse.

Hvorfor slukker min iPhone SE selv?

Slukker din iPhone SE selv, kan det skyldes, at den er gået i stykker. Det er dog ikke ensbetydende med, at den ikke kan repareres. Vi kan med høj sandsynlighed finde ud, hvad problemet skyldes, og hvordan man løser det. Bestiller du en iPhone SE reparation, vil vi gøre vores ypperste for at finde den helt rigtige løsning. Vi har erfaring med at løse tilsvarende problemer, så vores ekspertise kan måske også komme dig til gode.

Hvorfor virker vibrator ikke på iPhone SE?

Virker vibrator ikke på iPhone SE, vil det typisk være nødvendigt at skifte vibratoren. Det er en af de ydelser, vi kan tilbyde, så du kan få vibratoren til at virke igen. Udskiftning af vibrator bør udføres af autoriserede reparatører, der har fået professionel oplæring. Telerepair beskæftiger udelukkende professionelle reparatører, der bl.a. reparerer iPhone SE.

Hvorfor kan jeg ikke slukke iPhone SE?

Der kan være flere grunde til, at din iPhone SE ikke vil slukke. Oplever du problemet op til flere gange, kan du få en reparatør til at kigge på det. Det kan f.eks. hjælpe at skifte home-knap på iPhone SE, hvilket vi selvfølgelig kan klare uden problemer. Driller din home-knap dig, kan du få den skiftet, så du kan slippe af med det irriterende problem.

Sådan bestiller du iPhone SE reparation

Du behøves ikke at læse en lang vejledning, hvis du vil bestille en iPhone SE reparation. Det er nemlig en opgave, som enhver person kan udføre – uanset teknisk erfaring. Du kan bestille reparationer på nettet, hvor bestillingsprocessen er meget simpel.

Er du i tvivl om, hvilken iPhone SE reparation du skal bestille, kan du spørge vores fageksperter til råd. Der findes med høj sandsynlighed en reparation, der kan løse den udfordring, du oplever med din iPhone SE. Kan du ikke finde den ønskede iPhone SE reparation, kan du kontakte os pr. e-mail eller telefon. Vi tilbyder de fleste ydelser inden for reparation og vedligeholdelse.

Hvis du ikke har en iPhone SE, reparerer vi alle Apple's andre enheder - se her:


Eller hvis du har en iPad, kan du vælge din model direkte her: