iPhone 7 Plus Reparation

iPhone 7 Plus Reparation

https://www.telerepair.dk/mobil-og-tablet-reparation/iphone-reparation/iphone-x-reparation/Telerepair tilbyder iPhone 7 Plus reparation, som du kan bestille på denne side. Ejer du en iPhone 7 Plus, og skal den repareres, kan du bestille den ønskede reparation til en skarp pris. Vi besidder de rigtige kompetencer, hvilket giver os mulighed for at udføre enhver reparation. Bestiller du en iPhone 7 Plus reparation, sørger vi for at levere et slutresultat, som du kan stille dig hundrede procent tilfreds med. Vi er dygtige, billige og yder desuden garanti på alle reparationer.

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

https://www.telerepair.dk/mobil-og-tablet-reparation/iphone-reparation/iphone-x-reparation/Telerepair tilbyder iPhone 7 Plus reparation, som du kan bestille på denne side. Ejer du en iPhone 7 Plus, og skal den repareres, kan du bestille den ønskede reparation til en skarp pris. Vi besidder de rigtige kompetencer, hvilket giver os mulighed for at udføre enhver reparation. Bestiller du...

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

* Hvad er forskellen på Original A og Original OEM skærme?

På reparationsmarkedet er der en masse forskellige betegnelser af skærme, og rigtig mange forskellige kvaliteter af skærme. Vi har hos Telerepair.dk valgt at køre med Original A skærme samt Original OEM skærme. Du kan finde en beskrivelse forneden på de største forskelle mellem dem.
Original A: Er en skærm af høj kvalitet der understøttes 100% af Apple’s iPhones.

Original OEM: Er en skærm hvor der er original Apple LCD og glas på den, og den differentierer sig fra Original A skærmen, med at være nanobehandlet, have et mere hærdet glas, samt en lidt varmere farvegengivelse.

Hvad koster det at få skiftet skærm på iPhone 7 Plus?

Selvom du passer godt på din iPhone 7 Plus i hverdagen, kan du aldrig gardere dig hundrede procent mod skader. Går din iPhone 7 Plus skærm i stykker, kan vores dygtige reparatører skifte skærmen. Du kan finde svar på, hvad det koster at få skiftet skærmen i vores prisliste, hvor vi udelukkende introducerer dig for attraktive priser. Se også priser på reparation og fejlsøgning af iPhone 7 plus.

Hvor kan jeg få repareret min iPhone 7 Plus?

Telerepair er stedet, hvor du kan få repareret din iPhone 7 Plus. Der er ikke længere nogen grund til at opsøge en lokal reparatør, da alle forbrugere kan bestille en reparation på nettet. Du bestiller din iPhone 7 Plus reparation på vores website, hvor der ikke er noget at tage fejl af. Det er ikke afgørende, hvor du er bosat i landet, da du blot skal sende din enhed med posten.

Hvad koster det at få skiftet batteri på iPhone 7 Plus?

Der kan være visse situationer, hvor det giver mening at skifte batteri på iPhone 7 Plus. Det kan f.eks. være nødvendigt i situationer, hvor batteriet er slidt op og derfor ikke længere fungerer tilfredsstillende. Vi svarer dig på, hvad det koster at få skiftet iPhone 7 Plus batteri i vores prisliste. Det er i øvrigt værd at bemærke, at garanti er inkluderet i prisen.

Hvor lang tid tager det at reparere iPhone 7 Plus?

Henvender du dig til Telerepair med henblik på at få udført en iPhone 7 Plus reparation, kan vi klare reparationen på få hverdage. Reparationstiden vil naturligvis afhænge af reparationens omfang – hvorvidt du søger batteriudskift, skærmudskift eller noget helt tredje.

Vi bestræber os på at reparere din iPhone 7 så hurtigt som muligt efter modtagelse – typisk på få hverdage.

Online bestilling af iPhone 7 Plus reparation hos Telerepair

Online bestilling af iPhone 7 Plus reparation foregår hos Telerepair, som har gjort det nemt for dig at bestille en reparation. Bestiller du en reparation, kan du være sikker på, at reparationen bliver udført af professionelle fagfolk.

Du kan tilmed spare mange penge ved at få repareret din iPhone 7 hos Telerepair, som er en prisvenlig reparatør. Sidder du tilbage med ubesvarede spørgsmål, kan du henvende dig til vores kundeservice pr. telefon eller mail.

Hvis du ikke har en iPhone 7 Plus, reparerer vi alle Apple's andre enheder - se her:

Eller hvis du har en iPad, kan du vælge din model direkte her: