iPhone 5C Reparation

iPhone 5C Reparation

iPhone 5C reparation er altid lige inden for rækkevidde. Vi kan reparere alle tænkelige skader, hvis du oplever, at din iPhone 5C ikke fungerer, som den skal. Er batteriet dødt, er skærmen gået i stykker, eller kan du ikke tænde din iPhone 5C? I så fald kommer vi dig til undsætning med vores kvalifikationer inden for professionel reparation. 

Telerepair tilbyder landsdækkende reparationer af iPhone 5C, da vi ønsker at hjælpe forbrugere fra hele landet med ydelser inden for reparation og vedligeholdelse. 

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

iPhone 5C reparation er altid lige inden for rækkevidde. Vi kan reparere alle tænkelige skader, hvis du oplever, at din iPhone 5C ikke fungerer, som den skal. Er batteriet dødt, er skærmen gået i stykker, eller kan du ikke tænde din iPhone 5C? I så fald kommer vi dig til undsætning med vores kvalifikationer inden for professionel reparation. 

Telerepair tilbyder landsdækkende reparationer af iPhone 5C, da vi ønsker at hjælpe forbrugere fra hele landet med ydelser inden for...

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

* Hvad er forskellen på Original A og Original OEM skærme?

På reparationsmarkedet er der en masse forskellige betegnelser af skærme, og rigtig mange forskellige kvaliteter af skærme. Vi har hos Telerepair.dk valgt at køre med Original A skærme samt Original OEM skærme. Du kan finde en beskrivelse forneden på de største forskelle mellem dem.
Original A: Er en skærm af høj kvalitet der understøttes 100% af Apple’s iPhones.

Original OEM: Er en skærm hvor der er original Apple LCD og glas på den, og den differentierer sig fra Original A skærmen, med at være nanobehandlet, have et mere hærdet glas, samt en lidt varmere farvegengivelse.

Hvem reparerer iPhone 5C?

Telerepair repaperer iPhone 5C, hvilket vi har gjort i en lang årrække efterhånden. Er din iPhone 5C ødelagt, kan vi reparere skaderne, så den bliver så god som ny. Du bestiller den ønskede iPhone 5C reparation direkte fra din digitale enhed. Vi tilbyder garanti på alle reparationer, så du kan føle dig helt tryg ved at overlade opgaven til vores reparatører.

Hvorfor kan jeg ikke tænde iPhone 5C?

Kommer du ud for, at din iPhone 5C ikke kan tændes, bør du tage dine forholdsregler og undersøge forskellige muligheder – f.eks. om den er løbet tør for strøm. Finder du ikke en løsning, vil vi gerne kigge på din iPhone 5C, så vi forhåbentlig kan finde en løsning på problemet. Vi kan ofte vække din iPhone 5C til live, hvis du bestiller en reparation.

Hvorfor virker lyden ikke på iPhone 5C?

Virker lyden ikke på din iPhone 5C, kan det skyldes, at højtaleren er gået i stykker. Sender du din iPhone 5C til vores reparatører, sørger vi for at identificere problemet og udføre en professionel reparation. Vi løser problemet, så du kan få lyden tilbage på din iPhone 5C.

Hvad koster det at få skiftet skærm på iPhone 5C?

Prisen for at få skiftet skærm på iPhone 5C fremgår af vores prisoversigt. Skærmskift behøves ikke at koste en formue – i hvert fald ikke hvis du henvender dig til Telerepair. Vi giver dig altid en god pris, så du kan få skiftet din ødelagte skærm ud med en ny skærm. Det er en relativ simpel proces, som vores reparatører kan klare med kort varsel.

Kan det betale sig at få repareret iPhone 5C?

Ja, i langt de fleste tilfælde kan det betale sig at bestille en iPhone 5C reparation. Der kan selvfølgelig være enkelte undtagelser, hvor det ikke vil give økonomisk mening at udføre en reparation. Henvender du dig til os med din udfordring, kommer vi gerne med vores bud på, hvorvidt en reparation kan betale sig.

Vi tilbyder iPhone 5C reparation til hele landet

Alle kan bestille en iPhone 5C reparation, da det foregår online. Det tager ikke mange minutter at bestille en reparation, da vi har gjort hele processen simpel. Bestiller du en reparation, tager vi hånd om opgaven ved første mulige lejlighed.

Hvis du ikke har en iPhone 5C, reparerer vi alle Apple's andre enheder - se her:

Eller hvis du har en iPad, kan du vælge din model direkte her: