iPhone 8 Reparation

iPhone 8 Reparation
Er uheldet ude kan vi reparere din nye iPhone 8 med yderst kort behandlingtid. Vores teknikere har mange års professionel erfaring, så din iPhone 8 er i branchens bedste hænder. Der følger selvfølgelig 24 måneders reklamation med på reparationen af din iPhone 8. Lige meget hvad der skulle være galt med din iPhone 8, kan du nedenfor på denne side vælge fra en liste over mulige reparationer, eller en diagnose, hvis du ikke er klar over hvad der skal skiftes.

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
Er uheldet ude kan vi reparere din nye iPhone 8 med yderst kort behandlingtid. Vores teknikere har mange års professionel erfaring, så din iPhone 8 er i branchens bedste hænder. Der følger selvfølgelig 24 måneders reklamation med på reparationen af din iPhone 8. Lige meget hvad der skulle være galt med din iPhone 8, kan du nedenfor på denne side vælge fra en liste over mulige reparationer, eller en diagnose, hvis du ikke er klar over hvad der skal skiftes.

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

* Hvad er forskellen på Original A og Original OEM skærme?

På reparationsmarkedet er der en masse forskellige betegnelser af skærme, og rigtig mange forskellige kvaliteter af skærme. Vi har hos Telerepair.dk valgt at køre med Original A skærme samt Original OEM skærme. Du kan finde en beskrivelse forneden på de største forskelle mellem dem.
Original A: Er en skærm af høj kvalitet der understøttes 100% af Apple’s iPhones.

Original OEM: Er en skærm hvor der er original Apple LCD og glas på den, og den differentierer sig fra Original A skærmen, med at være nanobehandlet, have et mere hærdet glas, samt en lidt varmere farvegengivelse.

iPhone 8 skærm skift eller nyt glas 

Hos Telerepair foretager vi alle slags reparationer på Apple’ nyeste smartphone. Uanset om du har tabt din iPhone 8 på en uhensigtsmæssig måde og ødelagt skærmen eller om den er blevet vandskadet, kan vi hurtigt hjælpe dig med en sikker, nem og billig reparation. Telerepair har nogle af Danmarks dygtigste teknikere ansat som har over 10 års erfaring indenfor teknologi- og reparationsbranchen, således du altid får den bedste vejledning og hjælp samt de bedste råd omkring din iPhone 8 og reparation hertil. Vi tilbyder iPhone 8 reparationer til Danmarks bedste priser og kan være behjælpelige med de fleste typer reparationer.

Hurtig og effektiv iPhone 8 reparation

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg når du indleverer din dyrebare iPhone til reparation hos Telerepair og derfor vægter vi vores service højt, men vi kender også vigtigheden i, at man ikke kan undvære ens telefon for længe. Uanset om du har brug for hjælp til en telefon som er blevet tabt i vand, hjælp til software- eller hardware fejl eller en mere almindelig reparation som et skærm-, batteri- eller kameraskifte så er vi altid klar til at hjælpe dig, også hvis du skal have en fejlsøgning på en iPhone 8 plus. Vi foretager reparationerne på normalt 15-60 minutter – netop så du ikke skal undvære din telefon for længe. Vores kompetente teknikere fejlvurderer telefonen og medgiver en komplet diagnose inden reparationen starter og efter endt gennemgang heraf testes hele enheden igen så du får din iPhone 8 tilbage som var den som ny.

Har du sprøgsmål til en iPhone 8 reparation?

Vores kundeservice står altid til rådighed for at besvare spørgsmål og medgive den rette rådgivning så du kan føle dig tryg og sikker hele vejen igennem. Du kan både sende os en mail, skrive til os på de sociale medier, ringe til os eller komme forbi os i en af vores fysiske butikker som er placeret rundtomkring i København. Vi yder almindeligvis 24 måneders fuld reklamationsret på alle reparationer dog med få undtagelser såsom ved enheder med vandskader hvor der ikke er reklamationsret, ved andet vil det blive oplyst ved endt reparation. Telerepair kan også hjælpe med reparationer hvor der er bundkortsfejl på enheden da vi har nogle af Danmarks dygtigste tekniker der oftest kan redde motherboard-skadede enheder ved direkte lodninger. Ønsker du hjælp til ombytning af din enhed, som er udenfor garantien, kan vi i samarbejde med vores certificerede Apple-partner også hjælpe dig.