⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

Huawei Reparation

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Huawei er en kinesisk smartphone producent, der er blevet utroligt populære i løbet af de sidste år. Huawei er kendt for at lave rigtig gode telefoner til rigtigt skarpe priser, hvilket har kapret mange kunder fra de andre store producenter som Apple og Samsung. Men selvom Huawei er kendt for sin store kvalitet, så kan der stadig opstå skader og defekter. Heldigvis har vi hos Telerepair mere end 10 års erfaring med alle slags smartphone reparationer hvilket gør at vi hurtigt kan sørge for, at din telefon bliver så god som ny.

Få repareret din telefon på 60 minutter

I løbet af de sidste år er Huawei stormet frem som en af verdens mest populære smartphones, hvilket har gjort at mange har valgt at lægge deres iPhone eller deres Samsung telefon på hylden. Takket være sin høje kvalitet og sin lave pris har Huawei formået at tilkæmpe sig en plads i forbrugernes hjerter, herunder også hos de danske.

Men selvom Huaweis telefoner er kendt for deres gode kvalitet, så kan der ligesom med andre smartphones nemt opstå skader eller andre problemer som skal løses. Hos Telerepair har vi mange års erfaring med alle former for smartphone reparationer, og vi kan derfor også hjælpe dig, hvis uheldet skulle være ude.

Nogle af de mest almindelige skader hos Huawei telefoner inkluderer blandt andet:

 •          Flækkede skærme
 •          Defekte højtalere
 •          Flade batterier
 •          Ødelagte kameraer

Men selvom alle disse skader har stor betydning for din telefons funktionalitet og dermed din dagligdag, så er den gode nyhed at de er relativt nemme og ikke mindst hurtige at reparere. Vi kan således reparere langt de fleste skader på under 60 minutter. Du skal derfor ikke være bange for at skulle gå i flere dage og mangle din telefon, når du kommer til os.

Få lavet en hurtig diagnose og få et tilbud med det samme

Hvis du er i tvivl om, hvad der er galt med din telefon, så vil også meget genre hjælpe dig med at finde ud af det. Vi tilbyder således altid at lave en diagnose af din telefon, så vi kan identificere, hvad der skal gøres for, at den bliver så god som ny igen.

Så snart vi har modtaget din enhed vil vores kompetente teknikere fejlvurdere den med udgangspunkt i en komplet diagnose-gennemgang af telefonen, samt eventuel vedlagte papirer med en fejlbeskrivelse fra dig.

Efter en endt diagnose er vores almindelige procedure altid, at vi kontakter dig med henblik på et tilbud som du skal godkende, førend vi fortsætter med at reparere på din enhed – såfremt du ikke ønsker tilbuddet samler vi blot din Huawai telefon igen og du får den retur i samme tilstand.

Book en reparation her eller kom forbi en af vores fysiske butikker

Hvis du lige nu sidder med en smartphone, som ikke virker som den skal, så er du meget velkommen til at booke en reparaiton her på siden. Vi vil sende dig en kuvert, som du kan bruge til at snede din telefon til os. Du kan også vælge at komme forbi en af vores fysiske butikker og indlevere den personligt. Her kan du også tale med vores dygtige teknikere, der hurtigt kan hjælpe dig.

Alle vores fem butikker ligger centralt placeret i henholdsvis Hørsholm og København.

I København finder du os blandt andet på Østerbro, Frederiksberg, i Indre by, samt i Taastrup. Alle vores butikker ligger centralt, så det er nemt at finde os, uanset, om du kommer på cykel, i bil eller med offentlig transport.