Huawei Reparation

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Telerepair er en dansk reparationsservice som tilbyder Huawai reparationer til Danmarks bedste pris. Vi reparerer de fleste typer Huawai-telefoner og kan almindeligvis være behjælpelig med de fleste slags reparationer. Vi har mange års erfaring indenfor reparationer af blandt andet Huawai-smartphones og har derfor tilegnet de bedst mulige kompetencer indenfor området. Vores tekniker har over 10 års erfaringer på reparationsområdet og er derfor de meste egnede til at hjælpe din skadede enhed på bedste vis så den hurtigt kan tages i brug igen – netop således din hverdag og kommunikationen med omverden ikke går i stå blot fordi din elskede Huawai er gået i stykker.
Uanset om det er et batteri eller en højtaler som driller eller hvis skærmen er gået i stykker fordi du har været uheldigt at tabe din enhed, så hjælper vi dig altid gerne. Så snart vi har modtaget din enhed vil vores kompetente teknikere fejlvurdere den med udgangspunkt i en komplet diagnose-gennemgang af telefonen samt eventuel vedlagte papirer med en fejlbeskrivelse fra dig. Efter en endt diagnose er vores almindelige procedure altid, at vi kontakter dig med henblik på et tilbud som du skal godkende, førend vi fortsætter med at reparere på din enhed – såfremt du ikke ønsker tilbuddet samler vi blot din Huawai telefon igen og du får den retur i samme tilstand.

Ved de fleste tilfælde er det skærmbrud og ituslåede LCD’er som skal udskiftes hvilket er en reparation vi på de fleste Huawai modeller kan ordne på omkring 30-60 minutter. Er det dog et batteri der trænger til en udskiftning ordner vi også det på kort tid og såfremt du har spørgsmål eller ønsker rådgivning omkring hvad den bedste reparationsløsning er for dig og din enhed så står vi altid klar til at hjælpe dig i vores kundeservice.

Du har også mulighed for at komme forbi en af vores tre butikker som er placeret rundt omkring i hele København – her kan vi ved de fleste reparationer endda hjælpe dig imens du bare venter i butikken.