iPhone 8 Reparation

iPhone 8 Reparation
Er uheldet ude kan vi reparere din nye iPhone 8 med yderst kort behandlingtid. Vores teknikere har mange års professionel erfaring, så din iPhone 8 er i branchens bedste hænder. Der følger selvfølgelig 24 måneders reklamation med på reparationen af din iPhone 8. Lige meget hvad der skulle være galt med din iPhone 8, kan du nedenfor på denne side vælge fra en liste over mulige reparationer, eller en diagnose, hvis du ikke er klar over hvad der skal skiftes.

Fordele hos os

  • 2 dages levering
  • Betaling med det samme
  • Gratis returkuvert
  • 24 mdrs. reklamation
  • 6 måneders garanti på alt
  • Overtagelse af Apple Garanti
  • 5 års erfaring
Professionelt personale
Professionelt personale

Erfarene teknikere med mange års erfaring.

Over 20.000 reparationer
Over 20.000 reparationer

+20.000 enheder er gået igennem os.

2 års garanti på alt
12 mdr. garanti på alt

Vi giver dig altid 12 mdrs. garanti.

Hos Telerepair foretager vi alle slags reparationer på Apple’ nyeste smartphone. Uanset om du har tabt din iPhone 8 på en uhensigtsmæssig måde og ødelagt skærmen eller om den er blevet vandskadet, kan vi hurtigt hjælpe dig med en sikker, nem og billig reparation. Telerepair har nogle af Danmarks dygtigste teknikere ansat som har over 10 års erfaring indenfor teknologi- og reparationsbranchen, således du altid får den bedste vejledning og hjælp samt de bedste råd omkring din iPhone 8 og reparation hertil. Vi tilbyder iPhone 8 reparationer til Danmarks bedste priser og kan være behjælpelige med de fleste typer reparationer.

Det er vigtigt for os, at du føler dig tryg når du indleverer din dyrebare iPhone til reparation hos Telerepair og derfor vægter vi vores service højt, men vi kender også vigtigheden i, at man ikke kan undvære ens telefon for længe. Uanset om du har brug for hjælp til en telefon som er blevet tabt i vand, hjælp til software- eller hardware fejl eller en mere almindelig reparation som et skærm-, batteri- eller kameraskifte så er vi altid klar til at hjælpe dig. Vi foretager reparationerne på normalt 15-60 minutter – netop så du ikke skal undvære din telefon for længe. Vores kompetente teknikere fejlvurderer telefonen og medgiver en komplet diagnose inden reparationen starter og efter endt gennemgang heraf testes hele enheden igen så du får din iPhone 8 tilbage som var den som ny.

Vores kundeservice står altid til rådighed for at besvare spørgsmål og medgive den rette rådgivning så du kan føle dig tryg og sikker hele vejen igennem. Du kan både sende os en mail, skrive til os på de sociale medier, ringe til os eller komme forbi os i en af vores fysiske butikker som er placeret rundtomkring i København. Vi yder almindeligvis 24 måneders fuld reklamationsret på alle reparationer dog med få undtagelser såsom ved enheder med vandskader hvor der ikke er reklamationsret, ved andet vil det blive oplyst ved endt reparation. Telerepair kan også hjælpe med reparationer hvor der er bundkortsfejl på enheden da vi har nogle af Danmarks dygtigste tekniker der oftest kan redde motherboard-skadede enheder ved direkte lodninger. Ønsker du hjælp til ombytning af din enhed, som er udenfor garantien, kan vi i samarbejde med vores certificerede Apple-partner også hjælpe dig.