iPad 2 Reparation

iPad 2 Reparation

iPad 2 er en funktionel tablet, som kommer med mange fordele. Selvom det er en kvalitetstablet, kan der opstå behov for at få udført en reparation. Søger du professionel iPad 2 reparation, kan vi selvfølgelig bidrage med vores særlige kompetencer. Oplever du problemer med din iPad 2, kan vi udbedre disse problemer effektivt og billigt. Vi tilbyder de fleste reparationer til iPad 2 til priser, som tager hensyn til enhver økonomi.

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

iPad 2 er en funktionel tablet, som kommer med mange fordele. Selvom det er en kvalitetstablet, kan der opstå behov for at få udført en reparation. Søger du professionel iPad 2 reparation, kan vi selvfølgelig bidrage med vores særlige kompetencer. Oplever du problemer med din iPad 2, kan vi udbedre disse problemer effektivt og billigt. Vi tilbyder de fleste reparationer til iPad 2 til priser, som tager hensyn til enhver økonomi.

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Hvad koster en ny skærm til iPad 2?

Er din iPad 2 skærm gået i stykker, behøves du ikke at gå ned med flaget. Der er nemlig mulighed for at bestille skærmudskift til en fremragende pris. Telerepair skifter skærm på iPad 2, og vi vil selvfølgelig også gerne hjælpe dig. Du finder ud af, hvad en ny skærm koster ved at kigge på vores prisliste, hvor skærmudskift udgør én af vores mange ydelser.

Hvor kan jeg få lavet min iPad 2?

Du kan få lavet din iPad 2 hos Telerepair, som er din pålidelige reparatør, der kan hjælpe dig, når uheldet er ude. Vi er eksperter i at udføre reparationer af iPads, hvor bl.a. iPad 2 er repræsenteret. Telerepair er en internetbaseret reparatør, som giver dig mulighed for at bestille en reparation online. Vi kan desuden præsentere dig for en kort reparationstid.

Hvorfor kan jeg ikke tænde min iPad 2?

Kan du ikke tænde din iPad 2, må det selvfølgelig betragtes som et kritisk problem, hvor det er nødvendigt at skride til handling. Du kan drage nytte af vores ekspertise, hvis du vælger at bestille en reparation. Vi kan med høj sandsynlighed finde ud af, hvorfor din iPad 2 ikke vil tænde – og vi gør vores bedste for at finde en fremtidssikret løsning.

Hvorfor virker lyden ikke på iPad 2?

Oplever du, at lyden ikke virker på iPad 2, kan det skyldes, at højtaleren er gået i stykker. Det er naturligvis en irriterende situation, men der findes heldigvis en løsning på problemet. Er højtaleren gået i stykker, kan vi udskifte højtaleren, så lyden går klart igennem igen. Drømmer du om at få lyden tilbage på iPad 2, kan du med fordel bestille en reparation i dag.

Bestil en billig iPad 2 reparation

Telerepair.dk er stedet, hvor du kan bestille en billig iPad 2 reparation. Vi brænder for at udføre professionelle reparationer, hvor intet bliver overladt til tilfældighederne. Det er nemt og hurtigt at gennemføre en bestilling, hvilken du kan glæde dig over, hvis du skal have repareret din iPad 2. Ydermere vægter vi kundeservice højt, da vi ønsker at give vores kunder de bedste oplevelser.

Vi ser frem til at reparere din iPad 2, da du naturligvis fortjener at eje en iPad 2, der ikke er i stykker. Du kan kontakte os via telefon eller mail, hvis du har spørgsmål.