⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

iPad 2017 Reparation

1 Trin 1 ud af 2

Vælg reparationer du vil bestille tid til. Du kan vælge flere ad gangen.

Alle rep. udføres på under 1 time*

iPad 2017 Reparation

Apples iPad 2017 er ligesom sine forgængere hurtigt blevet særdeles populære herhjemme. Og det forstår man godt – for Apples iPads bliver kun bedre og bedre. Men ligesom det har været tilfældet med de foregående modeller, så er det svært at undgå skader og defekter. Men hvis din iPad volder problemer eller har fået en skade, så er vi klar til at hjælpe.

Hos Telerepair har vi mange års erfaring med at reparere alle slags tablet skader. Derudover bruger vi kun originale reservedele hvilket er din garanti for et godt stykke arbejde.

På denne side kan du nemt og hurtigt bestille en reparationstid. Både vores priser og vores reparationstider er blandt de allerbedste herhjemme, så det skal hverken koste en bondegård eller tage en krig før du får din iPad tilbage.

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring
 • Du kan komme ind uden tidsbestilling - vi reparerer 95% af alle enheder inden for 60 min*

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 699,00 kr Gratis

 • 299,00 kr Gratis

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 999,00 kr 249,00 kr

 • 249,00 kr Gratis

2 Trin 2 ud af 2

Bestil tid til din reparation herunder, i en af vores butikker.

Bestil tid til reparation


Du kan komme ind i vores butikker uden tidsbestilling, vi har 95% af alle reservedele på lager - eller også kan du bestille tid til reparation, herunder:


Vælg butik
Vælg dato først

Bor du ikke i nærheden af én af vores butikker?

Send din enhed med posten til os her

Fordele hos os

 • Walk-in-service
 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring

Apples iPad 2017 er ligesom sine forgængere hurtigt blevet særdeles populære herhjemme. Og det forstår man godt – for Apples iPads bliver kun bedre og bedre. Men ligesom det har været tilfældet med de foregående modeller, så er det svært at undgå skader og defekter. Men hvis din iPad volder problemer eller har fået en skade, så er vi klar til at hjælpe.

Hos Telerepair har vi mange års erfaring med at reparere alle slags tablet skader. Derudover bruger vi kun originale reservedele...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Apples lancerede deres iPad 2017 i marts 2017 og tabletten blev hurtigt populær over hele verden. I forhold til designet var den meget lig den meget populære iPad Air, men indvendigt har den en markant kraftigere processor end sin forgænger iPad 2. På trods af dette, så var dette den billigste iPad der var blevet lanceret på daværende tidspunkt, og det var endda selvom at denne model havde en langt bedre batterilevetid end sine forgængere, hvilket helt naturligt vakte stor begejstring.

På den anden side så mangler denne iPad nogle af de samme egenskaber som eksempelvis Air-modellerne da skærmen ikke er af samme kvalitet, men på trods af dette, så blev denne model stadig yderst populær og derfor er det også en af de modeller vi har mest erfaring med at reparere.

Mange nævner dens pris som dens bedste feature - ændringerne på iPads er sjældent helt så revolutionerende som på, for eksempel, iPhones, og prisen fylder derfor mere, når man skal udvælge sit køb.

Prisen på reparation af iPad 2017 er heldigvis også lav hos os, uanset om det er glas, skærm, batteri, lade- eller jackstik eller en af dens knapper, som skal udskiftes. Vi tilbyder også en diagnose af din iPad, hvis du er usikker på, hvor problemet ligger.

Vi klarer de fleste reparationer inden for kort tid

Hos Telerepair ved vi udmærket godt, hvor svært det kan være at klare sig uden sin tablet.

Ligesom det er tilfældet med vores smartphones, så fungerer en iPad som det naturlige bindeled i vores dagligdag der hjælper os med at holde styr på både venner, familie, aftaler, arbejde og meget mere.

Derudover spiller iPaden også en vigtig rolle for mange børnefamilier, da iPaden er særligt populær blandt de mindste.

Så når uheldet er ude, og din tablet har fået en skade, enten en fysisk skade eller en softwaremæssig fejl, er det afgørende, at den hurtigt bliver repareret, så man kan komme tilbage til hverdagen igen.

Heldigvis har alle vores teknikere mange års erfaring, når det kommer til at reparere ale former for iPads, og det kan mærkes.

Vores medarbejdere er både hurtigt til at stille en diagnose, hvis du selv er i tvivl om, hvad der er galt med din iPad. Men derudover så kan vi i langt de fleste tilfælde reparere alle de mest udbredte skader på under 60 minutter. Det betyder kort og godt, at du ikke skal vente særligt længe, før du står med din telefon i hånden igen.

Men udover at vi er hurtige, så lægger vi stor vægt på at alle vores reparationer skal være af den bedste kvalitet.

Det betyder blandt andet, at vi altid anvender originale Apple reservedele når vi reparerer Apple produkter.

Det betyder også at der medfølger garanti på alle vores reparationer. På den måde kan du altid være sikker på, at din telefon er i gode hænder, når du indleverer den hos os.

Besøg en af vores 6 butikker og få personlig hjælp til din tablet

Hvis du ikke allerede har booket en reparationstid her på siden, så er du også meget velkommen til at kigge forbi en af vores 6 fysiske butikker. Alle vores butikker ligger centralt i henholdsvis København, Taastrup og Hørsholm og er let tilgængelig ved hjælp af både offentlig transport og ikke mindst via cykel.

I København finder du også både på Østerbro, Vesterbro Frederiksberg og i Indre by.

Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål som du ikke har kunnet finde svar på andre steder. Der er næppe det spørgsmål vi ikke kan besvare. Du kan også altid ringe til vores kundeservice. Vi sidder klar alle hverdage imellem klokken 10-18 og om lørdagen imellem klokken 10-16.