iPad Air 2 Reparation

iPad Air 2 Reparation

iPad Air 2 er muligvis den bedste og mest populære tablet fra Apple. Det er i hvert fald en tablet, der er blevet efterspurgt af kunder i hele verden siden lanceringen. Er din iPad Air 2 ødelagt eller beskadiget, kan du få den repareret af en dygtig reparatør. Telerepair tilbyder iPad Air 2 reparation, hvor dygtige fagfolk vil tage sig af reparationen. Således kan du få professionel hjælp, hvis du erfarer, at din iPad Air 2 ikke virker optimalt.

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

iPad Air 2 er muligvis den bedste og mest populære tablet fra Apple. Det er i hvert fald en tablet, der er blevet efterspurgt af kunder i hele verden siden lanceringen. Er din iPad Air 2 ødelagt eller beskadiget, kan du få den repareret af en dygtig reparatør. Telerepair tilbyder iPad Air 2 reparation, hvor dygtige fagfolk vil tage sig af reparationen. Således kan du få professionel hjælp, hvis du erfarer, at din iPad Air 2 ikke virker optimalt.

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Hvor kan jeg få skiftet skærm på iPad Air 2?

Det er ikke svært at finde en dansk reparatør, der kan skifte skærm på iPad Air 2. Er du uheldig at tabe din iPad Air 2, og går skærmen i stykker, kan du få skiftet skærmen på kort tid. Telerepair tilbyder skærmskift til iPad Air 2, hvilket du kan drage nytte af, hvis du ejer en enhed med en ødelagt skærm. Vi skifter selvfølgelig både for- og bagskærme.

Hvad koster det at få skiftet batteri på iPad Air 2?

Det er ikke nødvendigvis nogen dyr fornøjelse at få skiftet batteri på iPad Air 2. Vi introducerer dig for de aktuelle priser i vores prisoversigt, hvor bl.a. batteriskift hører til blandt vores kernekompetencer. Vi vil med glæde skifte batteri på din iPad Air 2, så du kan få glæde af et nyt og effektivt batteri med lang batterilevetid. Vores priser på batteriskift hører til blandt de laveste på markedet.

Hvorfor kan jeg ikke justere lydstyrken på iPad Air 2?

Oplever du, at du ikke kan justere lydstyrken på iPad Air 2, har du gjort klogt i at undersøge muligheden for at få udført en reparation. Vi har erfaring med at reparere iPad Air 2, hvor vi bl.a. har fundet en løsning på problemer med justering af lydstyrken.

Kan du ikke regulere lyden, kan det f.eks. skyldes, at volume-knappen er gået i stykker. Vi tilbyder udskiftning af volume-knappen, så du kan skrue op og ned for lyden igen.

Hvorfor virker min SIM kort læser ikke på iPad Air 2?

Ejer du en iPad Air 2, og virker SIM kort læseren ikke, vil det have stor indflydelse på nytteværdien. Du kan dog ånde lettet op ved tanken om, at det er muligt at reparere SIM kort læseren på iPad Air 2. Har du erfaret, at din SIM kort læser er defekt, vil vi opfordre dig til at bestille en reparation, så du kan få løst din udfordring.

Landsdækkende reparatør med speciale i iPad Air 2 reparation

Telerepair.dk er en reparatør, som bl.a. har specialiseret sig i iPad Air 2 reparation. Vi har udført mange tusinde reparationer, hvor iPad Air 2 er en af de enheder, der har været repræsenteret. Vores mange års erfaring har været medvirkende til, at vi kan udføre enhver reparation, hvad end der er tale om skærmskift, batteriskift eller højtalerskift.