iPad Mini 3 Reparation

iPad Mini 3 Reparation

iPad Mini 3 er en af de nyeste udgivelser fra Apple, som er blevet en stor succes. iPad Mini 3 har imponeret hele verden med sine funktioner og specifikationer, som behager enhver forbruger. Såfremt du oplever, at din iPad Mini 3 ikke virker længere, tager vi os gerne af reparationen. Vi reparerer alle former for skader på iPad Mini 3, hvor vores professionelle og erfarne reparatører kommer ind i billedet. Vi tilbyder tilmed online bestilling af reparationer.

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

iPad Mini 3 er en af de nyeste udgivelser fra Apple, som er blevet en stor succes. iPad Mini 3 har imponeret hele verden med sine funktioner og specifikationer, som behager enhver forbruger. Såfremt du oplever, at din iPad Mini 3 ikke virker længere, tager vi os gerne af reparationen. Vi reparerer alle former for skader på iPad Mini 3, hvor vores professionelle og erfarne reparatører kommer ind i billedet. Vi tilbyder tilmed online bestilling af reparationer.

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Hvorfor kan jeg ikke slukke iPad Mini 3?

Der er ingen grund til at stille sig tilfreds med en iPad Mini 3, der ikke kan slukkes. Har du forsøgt at slukke din iPad Mini 3 uden held, bør du søge professionel hjælp, så du ikke skal irritere dig over problemet længere. Vil enheden ikke slukke, kan det skyldes, at power-knappen er gået i stykker. Udskiftning af home-knappen er en af de ydelser, du kan bestille på dette website.

Hvorfor kan jeg ikke bruge bluetooth på iPad Mini 3?

Kan du ikke bruge bluetooth på iPad Mini 3, kan det blive nødvendigt at bestille en reparation.  Bluetooth bliver fortsat brugt af rigtigt mange danskere, hvorfor det er en funktion, som naturligvis skal fungere optimalt. Udskiftning af bluetooth antenne kan muligvis løse problemet. Telerepair undersøger gerne, hvorfor bluetooth ikke virker på din enhed – og finder en løsning.

Hvad koster det at få skiftet home-knap på iPad Mini 3?

Det koster ikke alverden at få skiftet home-knap på iPad Mini 3. Det er ikke ønsketænkning at eje en iPad Mini 3, hvor home-knappen ikke virker, så man bør få det repareret. I vores prisoversigt kan du finde ud af, hvor meget udskiftning af home-knap på iPad Mini 3 koster. Vores priser er altid blandt de laveste på det danske marked.

Hvor kan jeg få repareret iPad Mini 3?

Du kan få repareret din iPad Mini 3 mange steder – bl.a. hos Telerepair. Vi vil med glæde være din foretrukne reparatør, som du kan henvende dig til, hvis du skal have løst en eller flere udfordringer med din enhed. En af de helt store fordele ved at vælge Telerepair er, at vi er landsdækkende, hvorfor det ikke er vigtigt, hvilken landsdel du er bosat i.

Vi er specialister i iPad Mini 3 reparation

Søger du en specialist i iPad Mini 3 reparation, kan vi glæde dig med, at du er landet på den rigtige hjemmeside. Vi har flere års erfaring med at reparere tablets, hvor iPad Mini 3 er en af de enheder, vi har repareret utallige gange. Vi kan også tage os af din iPad Mini 3, hvis du søger en professionel reparatør.

Bestilling af reparationer foregår på denne hjemmeside, hvor bestillingsprocessen er blevet gjort simpel og brugervenlig. Skulle du alligevel have spørgsmål til, hvordan du bestiller en iPad Mini 3 reparation, er du altid velkommen til at kontakte vores kundesupport.