iPad Mini 2 Reparation

iPad Mini 2 Reparation

iPad Mini 2 er en pragtfuld tablet, der er tilegnet både børn, voksne og ældre. Siden lanceringen har iPad Mini 2 stået højt på danskernes ønskeliste, og det vil den højst sandsynligt også gøre i fremtiden. Går din iPad Mini 2 i stykker, bør du sende den til reparation, så du kan få løst de problemer, der er opstået. Vi udfører iPad Mini 2 reparation til fordelagtige reparationspriser.

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

iPad Mini 2 er en pragtfuld tablet, der er tilegnet både børn, voksne og ældre. Siden lanceringen har iPad Mini 2 stået højt på danskernes ønskeliste, og det vil den højst sandsynligt også gøre i fremtiden. Går din iPad Mini 2 i stykker, bør du sende den til reparation, så du kan få løst de problemer, der er opstået. Vi udfører iPad Mini 2 reparation til fordelagtige reparationspriser.

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Hvad koster det at skifte batteri på iPad Mini 2?

Undersøger du, hvad det koster at skifte batteri på iPad Mini 2, vil du opleve, at prisen kan variere markant fra reparatør til reparatør. Vi har valgt at tilbyde batteriskift til en yderst fair pris, så vi er en af de billigste reparatører på det danske marked. Vil du have et nøjagtigt svar på, hvad det koster at skifte batteri på iPad Mini 2, skal du rette dit blik mod den udarbejdede prisliste.  

Hvorfor virker lyden ikke på iPad Mini 2?

Virker lyden ikke på iPad Mini 2, kan der være forskellige årsager til problemet. Skal det være muligt at foretage en reparation, er det nødvendigt at kende årsagen, som kan belyses med en diagnose. En potentiel løsning på problemet kan være at skifte højtaleren, som kan være gået i stykker. Vi undersøger gerne, hvorfor lyden ikke virker på din iPad Mini 2, så du kan få lyden til at virke igen.

Hvorfor kan jeg ikke tænde min iPad Mini 2?

Det er de færreste, der drømmer om at opleve problemer med at tænde iPad Mini 2. Er der strøm på din iPad Mini 2, og kan du fortsat ikke tænde den, bør du selvfølgelig skride til handling. Telerepair tager sig gerne af opgaven, så du kan tænde og bruge din iPad Mini igen. Der findes dog ikke et entydigt svar på, hvorfor det ikke er muligt at tænde iPad Mini 2.

Hvor kan jeg få skiftet home-knappen på iPad Mini 2?

Du kan få skiftet home-knappen på iPad Mini 2 hos Telerepair, som udfører både reparation og vedligeholdelse. Er din home-knap gået i stykker, vil det af naturlige grunde påvirke din oplevelse af iPad Mini 2. Udskiftning af home-knappen er en relativ simpel opgave for en dedikeret reparatør, som kan udføre reparationen på kort tid.

Spar penge på din iPad Mini 2 reparation

Vil du spare penge på din iPad Mini 2 reparation, kan du bestille den ønskede reparation i dag. Du finder vores prisliste på denne side, hvor du også kan afgive en bestilling. Vi tager afstand fra høje reparationspriser, da vi mener, at alle skal have råd til at bestille en iPad Mini 2 reparation.

Vi servicerer kunder i hele landet med vores landsdækkende service. Vores dygtige reparatører sidder klar til at reparere din iPad Mini 2.