iPad Mini 2 Reparation

iPad Mini 2 Reparation

iPad Mini 2 er en pragtfuld tablet, der er tilegnet både børn, voksne og ældre. Siden lanceringen har den stået højt på danskernes ønskeliste, og det vil den højst sandsynligt også gøre i fremtiden. Men selvom iPads er fantastiske, er det svært at undgå skader og defekter. Hvis du iPad er gået i stykker, er du dog kommet til det rette sted. Både vores priser og vores reparationstider er blandt de laveste på markedet og alle vores reparationer udføres med originale reservedele, så du kan trygt overlade din iPad til os.

På denne side kan du nemt og hurtigt booke en...

Fordele hos os

 • Walk-in service
 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

iPad Mini 2 er en pragtfuld tablet, der er tilegnet både børn, voksne og ældre. Siden lanceringen har den stået højt på danskernes ønskeliste, og det vil den højst sandsynligt også gøre i fremtiden. Men selvom iPads er fantastiske, er det svært at undgå skader og defekter. Hvis du iPad er gået i stykker, er du dog kommet til det rette sted. Både vores priser og vores reparationstider er blandt de laveste på markedet og alle vores reparationer udføres med originale reservedele, så du kan...

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Efter den store succes som den første iPad Mini oplevede valgte Apple allerede året efter at lancere den efterfølger. iPad Mini 2 så derfor dagens lys i 2013. I forhold til sin forgænger var designet her mere eller mindre ens. Til gengæld var der blevet fortaget en lang række tekniske opgraderinger. Derfor kom denne tablet som den første i Mini-serien til at have det kraftfulde A7 system og ikke mindst det revolutionerende Retina display som medvirkede til at skabe en langt bedre brugeroplevelse.

Denne model blev lanceret i både guld og ikke mindst sølvgrå. Ligesom sin forgænger blev denne model hurtigt revet ned af hylderne og der gik derfor ikke længe før iPad Mini 3 modellen så dagens lys.

Hvilke skader kan vi reparere på din iPad?

Ligesom det er tilfældet med Apples iPhones, så er deres iPads ofte udsat for skader. Når det kommer til tablet, så ser vi oftest skader på enhedens skærm. En iPad kan nemt smutte fra en og lande på gulvet, og i modsætningen til smartphones, så har tablets ikke ligeså meget at stå i mod med, hvilket gør skaderne mere almindelige.

Derudover så er der også mange børnefamilier der bruger iPads som en del af børnepasningen og opdragelsen, og det betyder alt andet lige, at der er lidt større chancer for skader af den ene eller anden slags, når man overlader sin tablet til et lille barn. Heldigvis er der ikke tale om skader, som vi ikke kan fixe igen.

Udover fysiske skader, så kan man også komme til at opleve problemer med noget af det indvendige udstyr som eksempelvis batteriet, kameraet eller højtaleren.

Uanset hvilket slags problem du står med, er vi dog altid klar til at hjælpe. Vi laver hurtigt en diagnose og kan i langt de fleste tilfælde reparere din tablet imens du venter, så du får den hurtigt tilbage igen.

Besøg en af vores 5 butikker og få personlig hjælp til din tablet

Hvis du ikke allerede har booket en reparationstid her på siden, så er du også meget velkommen til at kigge forbi en af vores 5 fysiske butikker. Alle vores butikker ligger centralt i henholdsvis København og Hørsholm og er let tilgængelig ved hjælp af både offentlig transport og ikke mindst via cykel.

I København finder du også både på Østerbro, Vesterbro Frederiksberg og i Indre by.

Vores medarbejdere står altid klar til at hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål som du ikke har kunnet finde svar på andre steder. Der er næppe det spørgsmål vi ikke kan besvare. Du kan også altid ringe til vores kundeservice. Vi sidder klar alle hverdage imellem klokken 10-18 og i weekenderne imellem klokken 10-15.