iPad Mini Reparation

iPad Mini Reparation

iPad Mini er en pragtfuld tablet, som er praktisk at tage med sig på farten. iPad Mini er blevet en stor succes på det internationale marked, hvor den er blevet solgt i mange tusinde eksemplarer. Ejer du en iPad Mini, som er gået i stykker, skal du selvfølgelig have den repareret, så du kan bruge den igen. Vi udfører iPad Mini reparation, og vi kan tilbyde fordelagtige reparationspriser.

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

iPad Mini er en pragtfuld tablet, som er praktisk at tage med sig på farten. iPad Mini er blevet en stor succes på det internationale marked, hvor den er blevet solgt i mange tusinde eksemplarer. Ejer du en iPad Mini, som er gået i stykker, skal du selvfølgelig have den repareret, så du kan bruge den igen. Vi udfører iPad Mini reparation, og vi kan tilbyde fordelagtige reparationspriser.

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Hvor kan jeg få lavet iPad Mini?

Telerepair er et af de steder, hvor du kan få lavet din iPad, hvis den er gået i stykker. Og det inkluderer selvfølgelig også, hvis der er tale om en iPad Mini. Selvom iPad Mini er en stærk og stabil enhed, kan man ikke sikre sig helt mod diverse problemer. Du kan få lavet din iPad Mini ved at bestille en reparation og sende din enhed med posten.

Der er mange steder, du kan få lavet din iPad Mini, men der er kun ét rigtigt sted, hvis du vil vægter kvalitet og service højt – Telerepair.dk.

Hvordan skifer man batteri på iPad Mini?

Det er muligt at skifte batteri på iPad Mini, men det er som udgangspunkt noget, man bør overlade til uddannede og professionelle fagfolk. Vi er dygtige til at udføre batteriskift, men vi har trods alt også den nødvendige knowhow og ikke mindst mange års erfaring.

Du kan bestille batteriskift til iPad Mini fra din digitale enhed, hvis du oplever, at batteriet ikke fungerer optimalt længere.

Hvad koster en ny skærm til iPad Mini?

Har du tabt din iPad Mini på jorden, og er skærmen gået i stykker, skal du selvfølgelig have lov til at ærgre dig. Du kan dog samtidig smile ved tanken om, at det er muligt at få skiftet skærmen til en pris, der ikke vælter dit budget. Bestiller du skærmskift til iPad Mini, bliver du bekendt med vores faste lave priser, som vi tilbyder til kunder i hele landet.

Hvorfor virker WiFi ikke på iPad Mini?

WiFi er et must, hvis man skal have optimal glæde af iPad Mini. Vi bruger WiFi til at sende e-mails, kommunikere på de sociale medier og tjekke vores netbank. Virker WiFi ikke på din iPad Mini, skal du have løst problemet, så du kan tilgå internettet igen. Vi tilbyder bl.a. udskiftning af WiFi antenne, som ofte vil være en effektiv løsning på dette problem. 

Nem bestilling af iPad Mini reparation

Det er ikke nogen krævende opgave at bestille iPad Mini reparation i dag. Det kan du gøre på nettet, hvor du kan vælge mellem et hav af reparationer. Vi er eksperter i at udføre reparationer, så vi kan naturligvis reparere langt de fleste skader.

Du kan også anmode om en diagnose af din iPad Mini, hvor vi vil kigge på, hvad din enhed fejler. Efterfølgende vil vi sørge for at løse problemet med en professionel reparation.