iPhone 6 Reparation

iPhone 6 Reparation

iPhone 6 er en populær smartphone, som er blevet revet ned fra butikshylderne siden udgivelsen. Går din elskede iPhone 6 i stykker, behøves du ikke at gå ned med flaget. Vi kan nemlig tilbyde iPhone 6 reparation og vedligeholdelse, så du kan komme skaderne til livs.

Der er mange gode grunde til at overlade iPhone 6 reparation til en professionel reparatør. Vi tilbyder bl.a. garanti på samtlige reparationer, hvilket er din sikkerhed for en god oplevelse. 

Fordele hos os

  • 2 dages levering
  • Betaling med det samme
  • Gratis returkuvert
  • 24 mdrs. reklamation
  • 6 måneders garanti på alt
  • Overtagelse af Apple Garanti
  • 5 års erfaring
Professionelt personale
Professionelt personale

Erfarene teknikere med mange års erfaring.

Over 20.000 reparationer
Over 20.000 reparationer

+20.000 enheder er gået igennem os.

2 års garanti på alt
12 mdr. garanti på alt

Vi giver dig altid 12 mdrs. garanti.

Hvem reparerer iPhone 6?

Der er rigtigt mange virksomheder, der reparerer iPhone 6. Telerepair er et eksempel på en dansk virksomhed, som har specialiseret sig i at udføre iPhone 6 reparationer. Vi har valgt ikke blot at henvende os til et mindre geografisk område – men derimod hele landet.

Vores service er nemlig landsdækkende, da alle forbrugere fortjener en god oplevelse med at bestille en iPhone 6 reparation. Vi skiller os ud ved at tilbyde alle vores ydelser på nettet, hvor det er nemt og hurtigt at bestille reparationer.

Hvad koster en ny iPhone 6 skærm?

Skal du finde svar på, hvad en ny iPhone 6 skærm koster, skal du oplyse, om du ønsker et tilbud på forskærm eller bagskærm. Telerepair tilbyder skærmskift på iPhone 6, hvor vores priser hører til blandt de laveste på markedet. I den store prisliste finder du bl.a. den aktuelle pris på udskiftning af iPhone 6 skærm, hvor du vil blive introduceret for den lave reparationspris.

Hvad koster det at få lavet sin iPhone 6?

Det er svært at svare på, hvad det koster at få lavet sin iPhone 6, da det afhænger af, hvilken reparation der er brug for. Det er f.eks. ikke underordnet, om du skal have skiftet skærmen, batteriet, home-knappen, højtaleren eller noget helt femte. iPhone 6 reparationer kan være dyre, men det behøves ikke at være tilfældet. Vores priser appellerer til alle forbrugere, da vi ikke ønsker at opkræve højere priser end højst nødvendigt.

Bestil iPhone 6 reparation hos Telerepair

Er du blevet enig med dig selv om, at en iPhone 6 reparation er en nødvendighed, kan du bestille en vilkårlig reparation på vores website. Hele bestillingsprocessen foregår online, hvor du kan angive, hvilken reparation du skal have udført. Vi reparerer din iPhone 6 og leverer den tilbage til dig, så du kan få optimal glæde af din iPhone 6 igen.

Reparationstiden vil afhænge af, hvilken iPhone 6 reparation du bestiller. Ved bestilling vil du blive introduceret for en forventet reparationstid, så du ved, hvor længe du skal undvære din enhed. Du kan bestille reparationer på alle tidspunkter af døgnet. 

Hvis du ikke har en iPhone 6, reparerer vi alle Apple's andre enheder - se her:

Eller hvis du har en iPad, kan du vælge din model direkte her: