iPhone 6 Plus Reparation

iPhone 6 Plus Reparation

iPhone 6 Plus reparation hører til blandt de reparationer, vi kan tilbyde dig. Virker din iPhone 6 Plus ikke efter hensigten, kan (og bør) du selvfølgelig få den repareret. Vi udfører reparationer hver dag, så der findes ingen opgaver, der er for små eller store til os. Du bestiller en reparation på iPhone 6 Plus på denne side, hvor du også finder de aktuelle reparationspriser. Bestilling foregår direkte på hjemmesiden, hvor du kan angive, hvad der skal repareres.

Fordele hos os

 • 2 års garanti
 • Certificerede teknikere
 • Gratis Lånetelefon
 • Over 10 års erfaring

iPhone 6 Plus reparation hører til blandt de reparationer, vi kan tilbyde dig. Virker din iPhone 6 Plus ikke efter hensigten, kan (og bør) du selvfølgelig få den repareret. Vi udfører reparationer hver dag, så der findes ingen opgaver, der er for små eller store til os. Du bestiller en reparation på iPhone 6 Plus på denne side, hvor du også finder de aktuelle reparationspriser. Bestilling foregår direkte på hjemmesiden, hvor du kan angive, hvad der skal repareres.

Fordele hos os

 • 24 mdrs. reklamation
 • 6 måneders garanti på alt
 • Overtagelse af Apple Garanti
 • 5 års erfaring
 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

* Hvad er forskellen på Original A og Original OEM skærme?

På reparationsmarkedet er der en masse forskellige betegnelser af skærme, og rigtig mange forskellige kvaliteter af skærme. Vi har hos Telerepair.dk valgt at køre med Original A skærme samt Original OEM skærme. Du kan finde en beskrivelse forneden på de største forskelle mellem dem.
Original A: Er en skærm af høj kvalitet der understøttes 100% af Apple’s iPhones.

Original OEM: Er en skærm hvor der er original Apple LCD og glas på den, og den differentierer sig fra Original A skærmen, med at være nanobehandlet, have et mere hærdet glas, samt en lidt varmere farvegengivelse.

Hvor kan jeg få repareret min iPhone 6 Plus?

Du kan få repareret din iPhone 6 Plus ved at henvende dig til en dansk reparatør. Det kunne meget vel være Telerepair, som har beskæftiget sig med reparationer siden tidernes morgen.

Vi kan selvfølgelig også tilbyde dig en iPhone 6 Plus reparation, hvor du kun betaler en beskeden reparationspris. Det skal være nemt og hurtigt at få repareret smartphones, så det har vi selvfølgelig sørget for at leve op til.

Hvad koster en ny skærm til iPhone 6 Plus?

Det er et godt og relevant spørgsmål, som du kan finde svar på i vores prisoversigt. Vi tilbyder skærmskift til iPhone 6 Plus, hvor vi naturligvis benytter os af reservedele i høj kvalitet. Er din iPhone 6 Plus skærm gået helt i stykker, eller har den blot fået en flænge, kan du få skiftet skærmen. Vi kan skifte både for- og bagskærme – og tilmed tilbyde en kort reparationstid.

Hvorfor virker mikrofonen ikke på iPhone 6 Plus?

Er din mikrofon på iPhone 6 Plus gået i stykker, kan du få den repareret / skiftet, så den kommer til at virke optimalt igen. En defekt mikrofon er et problem, man kan risikere at opleve, men det er ikke desto et problem, der nemt kan løses.

Hvordan får jeg repareret min iPhone 6 Plus?

Det gør du ved at indsende din iPhone 6 Plus til Telerepair, som sørger for at udføre den reparation, der er nødvendig. Din iPhone 6 Plus vil altid være i trygge hænder hos os, da vi er eksperter i at udføre reparationer og vedligeholdelse. Vi reparerer din enhed på kort tid, hvorefter du får den tilbageleveret. Følger du vores instrukser, kan du nemt og hurtigt få repareret din enhed. 

Sådan bestiller du en iPhone 6 Plus reparation

I dag kan man bestille stort set alle produkter og ydelser på nettet – og iPhone 6 Plus reparation er selvfølgelig ikke nogen undtagelse. Du behøves ikke længere at besøge en fysisk reparatør, da du kan nøjes med at bestille den pågældende reparation og indsende din enhed.

Når vi har modtaget din bestilling og din enhed, vil vi gå i gang med reparationen ved første mulige lejlighed. Vi tilbyder også rådgivning og sparring, hvis du er i tvivl om, hvilken iPhone 6 Plus reparation du skal vælge. Du kan skrive eller ringe til os med dine spørgsmål, så vi kan byde ind med kompetent vejledning.   

Hvis du ikke har en iPhone 6 Plus, reparerer vi alle Apple's andre enheder - se her:

Eller hvis du har en iPad, kan du vælge din model direkte her: