⚠️ Vi har normalt åbent og følger naturligvis alle regeringens anvisninger ⚠️

iPad Reparation

Har du brug for hjælp? Ring til os på : 70 60 55 90

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

Hurtig reparation af iPads til stærke priser

Telerepair.dk og iPad reparationer er det perfekte match. Vi har i årevis repareret tusindvis af tablets fra Apple, hvorfor vi kan kalde os eksperter på området. Vores reparatører er blandt de dygtigste i landet og vores priser samt vores reparationstider er blandt de laveste.

Skal din iPad repareres, vil den ønskede reparation aldrig være mere end få klik væk. Vi giver dig her en unik mulighed for at bestille den ønskede reparation nemt og hurtigt via vores hjemmeside.

Vi reparer alle iPad modeller

Telerepair.dk er en landsdækkende reparationsservice, som er kommet for at blive. Vi giver danskerne mulighed for at bestille tid til deres iPad reparationer online. Det er en mulighed, som du med fordel kan benytte dig af, hvis du vil spare tid og penge i din hverdag.

Søger du iPad reparation, skal du være bekendt med, at vi udfører reparationer på følgende tablets fra Apple:

Ligesom det er tilfældet med Apples iPhones, så kan der nemt opstå skader på en iPad.

Vi er eksperter i alle former for reparationer, og derfor kan du være helt tryg, når du henvender dig til os. Nogle af de mest udbredte skader, som vi ser med iPads inkluderer udskiftning af skærme, antenner eller højtalere mm.

Under hver iPad model kan du se en fuld oversigt over alle de reparationer, som vi kan udføre. Hvis du har en skade som ikke fremgår, kan du altid kontakte os eller komme forbi vores butik.

Her vil vi kunne vurdere om din skade er noget vi kan låse. Men det er det som regel.

Bestil din reparation nemt og hurtigt

Når du har fundet den ønskede reparation du vil have lavet på vores liste, kan du afgive en bestilling på et vilkårligt tidspunkt af døgnet.

Tidsbestilling af iPad reparationer foregår online, så du kan passe det perfekt ind i din hverdag.

Vores bestillingsprocess er meget simpel og tager ikke lang tid at klikke sig igennem.

Du bestiller din reparation således:

 • Find din enhed
 • Vælg den pågældende skade (ødelagt skærm, defekt mikrofon, defekt knap e.l.)
 • Indtast dine personoplysninger
 • Bestil reparationen

I butikkerne står vi klar til at reparere din iPad.

Bor du langt væk, er det også muligt at sende enhed med posten. I det øjeblik vi modtager din bestilling, sørger vi for, at du modtager en returkurvet, så du kan sende din enhed ind til os.

Herfra kan du læne dig tilbage og stole trygt på, at vi klarer reparationen.

Du finder de bedste reparatører og de bedste priser hos Telerepair

Når du vælger at lade os stå for reparationen af din iPad får du en lang række fordele både når det kommer til pris og ikke mindst til kvaliteten af det arbejde vi udfører.  

Vi beskæftiger nemlig en lang række uddannede reparatører, som har arbejdet i reparationsbranchen i mange år. Det betyder at alle vores medarbejder har masser af erfaring og reparationer i bagagen, hvilket er din garanti for et veludført stykke arbejde.

Vi byder derudover på en lang række øvrige unikke kundefordele, som kan komme dig til glæde.

Du kan bl.a. drage nytte af følgende kundefordele, som du får ved bestilling af iPad reparationer:

 • Korte reparationstider
 • Faste lave reparationspriser
 • Reservedele i høj kvalitet
 • Kundeservice i verdensklasse

En iPad er en forholdsvis dyr tablet sammenlignet med mange andre mærker, men det betyder hverken at det skal koste en bondegård at få den repareret eller at du skal vente en krig på at få den tilbage.

Hos Telerepair sørger for, at din iPad bliver repareret hurtigt og billigt. Vi er blandt de dygtigste og billigste på markedet, hvilket giver de helt rette forudsætninger for en god oplevelse for dig som kunde.

Finder du det udfordrerende at bestille tid til den ønskede iPad reparation, guider vi dig gerne gennem processen trin-for-trin. Vores kundeservice er tilgængelig på alle hverdage, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

Besøg en af vores butikker og få din iPad fixet i dag

Udover at du kan bestille tid online direkte via vores hjemmeside, så har du også mulighed for at komme forbi en af vores butikker. Vi har flere butikker fordelt over hele København, Lyngby samt Hørsholm. I København finder du og både på Østerbro, på Frederiksberg, i Indre by og i Taastrup. Alle vores butikker såvel i København som i Lyngby og Hørsholm ligger centralt og er derfor nemme at komme til uanset om du kommer på cykel eller bruger offentlig transport.

Vi glæder os til at hjælpe dig at møde dig og hjælpe dig med at ordne din iPad.