iPad Reparation

 • Danmarks mest erfarne

  Danmarks mest erfarne

  Med næsten 10 års erfaringen indenfor branchen kan du roligt efterlade din smartphone hos os. Vi vægter kvaliteten af vores reserverdele højt, på den måde sikre du dig den bedste reparation på marked.

 • Reparation mens du venter

  Reparation mens du venter

  Hos os kan du i en af vores 4 butikker få repareret din smartphone inden for 20 minutter. Undgå lang ventetid hos dit forsikringsselskab eller din mobiludbyder. Kig forbi din nærmeste telerepair butik allerede i dag og få et uforpligtende tilbud.

 • Få penge med det samme!

  Få penge med det samme!

  Når du sælger din smartphone eller tablet i en af vores butikker såvel som online får du pengene samme dag. Vi tester typisk din enhed med mens du venter, og laver herefter en straksoverførsel så du har pengene inden du forlader butikken.

 • Gratis lånetelefon

  Gratis lånetelefon

  Hos telerepair tilbyder vi alle vores kunder en lånetelefon. Det er dog kun nødvendigt i få tilfælde, hvor der f.eks. er tale om en væskeskade eller med "bundkort fejl" som kræver mikrolodning og derfor tager længere tid end de annoncerede 20 minutter :-)

 • Genbrug i første prioritet

  Genbrug i første prioritet

  Selvom vi i dag er hvide og pinke - er vores ambition omkring genbrug meget høj. Vi prøver at være så "Grønne" som muligt. Derfor er vores website naturligvis CO2 neutral. En ting vi stolte af er at vi bl.a. aldrig smider smartphones ud, hvilket er yderst skadeligt for miljøet.

 • Sublim kundeservice

  Sublim kundeservice

  Du kan alle hverdage dage imellem 10-18 samt lørdag mellem 10-16 enten ringe eller skrive en mail til vores dedikerede kundeservice. Alternativt kan du ved at trykke her og se vores FAQ side, hvor du bl.a. kan se åbningstider, adresser, priser mm.

iPad Reparation

Telerepair.dk og iPad reparationer er det perfekte match. Vi har i årevis repareret tablets fra Apple, hvorfor vi kan kalde os eksperter på området. I dag er det mere eller mindre et must-have at eje en iPad. Ejer du også en iPad, men er den gået i stykker? I så fald kan du bestille en reparation nemt og hurtigt.

Landsdækkende reparationsservice – Bestil iPad reparationer online

Telerepair.dk er en landsdækkende reparationsservice, som er kommet for at blive. Vi giver danskerne mulighed for at bestille tid til deres iPad reparationer online. Det er en mulighed, som du med fordel kan benytte dig af, hvis du vil spare tid og penge i din hverdag.

Søger du iPad reparation, skal du være bekendt med, at vi udfører reparationer på følgende tablets fra Apple:

Er din nuværende enhed nævnt på ovenstående liste, kan vi glæde dig med, at du kan komme ned i én af vores butikker allerede i dag. Klikker du dig ind på de enkelte produktsider, finder du en stor oversigt over de reparationer, vi udfører.

Finder du den ønskede reparation på listen, kan du afgive en bestilling på et vilkårligt tidspunkt af døgnet. Tidsbestilling af iPad reparationer foregår online, så du kan passe det perfekt ind i din hverdag.

iPad reparatør – Uddannede reparatører med mange års erfaring

Du har rig mulighed for at finde en dygtig iPad reparatør hos Telerepair. Vi beskæftiger en lang række uddannede reparatører, som har arbejdet i reparationsbranchen i mange år.

Vi byder på mange unikke kundefordele, som kan komme dig til glæde. Du kan bl.a. drage nytte af følgende kundefordele, som du får ved bestilling af iPad reparationer:

 • Nem bestillingsproces (du skal kun koncentrere dig om få trin)
 • Korte reparationstider
 • Faste lave reparationspriser
 • Reservedele i høj kvalitet
 • Kundeservice i verdensklasse

Er det fordele, der fanger din interesse, kan du få lavet din første iPad reparation allerede i dag. Det kan du gøre fra en vilkårlig enhed med internetadgang, da vores hjemmeside kan tilgås og anvendes fra enhver digital enhed. Vores store passion er at udføre iPad reparationer, hvorfor du kan stole trygt på, at alle reparationer bliver udført til punkt og prikke.

Få repareret din iPad hurtigt og billigt

Telerepair sørger for, at din iPad bliver repareret hurtigt og billigt. Vi er blandt de dygtigste og billigste på markedet, hvilket giver de helt rette forudsætninger for en god oplevelse for dig som kunde. Finder du det udfordrerende at bestille tid til den ønskede iPad reparation, guider vi dig gerne gennem processen trin-for-trin. Vores kundeservice er tilgængelig på alle hverdage, hvor vi bestræber os på at besvare din henvendelse så hurtigt som muligt.

I dag kan alle forbrugere bestille tid til iPad reparationer på nettet, hvilket er en mulighed, man med god grund kan benytte sig af. Vi har gjort det nemmere og hurtigere at bestille reparationer med vores online service. Står du i den uheldige situation, at din iPad er gået i stykker, opfordrer vi dig til at bestille tid til en reparation med det samme, eller kigge ind forbi en af vores butikker, som ligger på Frederiksberg, Østerbro eller København K.

Hvis det derimod er en iPhone reparation du er på udkig efter, kan du se vores hvilke iPhones vi reparerer her: